درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-13  |  2024-05-02  |  بروز شده در: 1403/02/13 - 10:54:5 FA | AR | PS | EN
هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۲۷ ولایت کشور             به شمول امریکا؛ خواهان روابط با تمام کشورهای جهان هستیم             در نظام فعلی افغانستان تمامی «افغان‌ها» شریک هستند            گوش ندادن بایدن به توصیه دیپلومات‌های امریکایی            کشته شدن 36 تن در حملات داعش طی دو ماه گذشته            تعیین شدن یک مذکره کننده دوحه به حیث عضو محکمه بین المللی هاگ             کاهش فعالیت های بشری اوچا در افغانستان             سرمایه گذاری یک شرکت چینی در تولید انرژی برق آفتابی در افغانستان            ادامه گشت‌زنی هواپیماهای بی‌سرنشین در آسمان افغانستان            غرب برای اوکراین مجوز حمله به خاک روسیه را داده است             تماس تیلفونی روایت بوررل با وزیرخارجه ایران            دورتموند با شکست PSG به فاینل لیگ قهرمانان نزدیک شد            النصر با دبل رونالدو به فاینل جام حذفی عربستان صعود کرد            سفر وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان به ایران             برای حفاظت از منافع خود با حکومت طالبان تعامل می کنیم            






تاریخ نشر: 1397/02/04 - 11:19:4
تعداد بازدید: 1393
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

رهبر حزب‌الله لبنان حمله تروریستی داعش در کابل را محکوم کرد
سید حسن نصرالله: آنچه در افغانستان رخ داد نتیجه تفکر تروریسم تکفیری است
 سید حسن نصرالله: آنچه در افغانستان رخ داد نتیجه تفکر تروریسم تکفیری است
«سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: طایفه شیعه در لبنان نمی‌خواهد خود را طایفه پیشرو قرار دهد بلکه ما خواهان همبستگی، همزیستی و شراکت واقعی مسلمانان و مسیحیان هستیم.

نصرالله این سخنان را روز گذشته (دوشنبه) در تجمع انتخاباتی حزب‌الله که با شرکت صدها نفر در مجمع سیدالشهدا در حومه جنوبی بیروت برگزار شد مطرح کرد.
این سخنرانی که به صورت ویدیو کنفرانس صورت گرفت، ویژه حوزه انتخابیه «جبیل-کسروان» بود که حزب‌الله نیز یک کاندیدا (حسین زعیتر) در این حوزه دارد.
انتخابات پارلمانی لبنان قرار است حدود دو هفته دیگر (شانزدهم ثور) برگزار شود.
۵۸۳ نامزد در قالب ۷۷ لیست در ۱۵ حوزه انتخاباتی برای تصاحب ۱۲۸ کرسی پارلمان لبنان با هم رقابت می‌کنند.
حزب‌الله ۱۳ کاندیدا را معرفی کرده‌است که با کاندیداهای جنبش امل و احزاب و شخصیت‌های نزدیک به این دو حزب در قالب لیست‌های مشترک در حوزه‌های مختلف ائتلاف کرده‌اند.
شعار انتخاباتی حزب‌الله «دفاع می‌کنیم و می‌سازیم» (نحمی و نبنی) است.

محکومیت جنایات داعش، سعودی و رژیم صهیونیستی
دبیرکل حزب‌الله لبنان در ابتدای سخنانش حمله گروه تروریستی تکفیری داعش به صف ثبت نام کنندگان در انتخابات افغانستان را محکوم کرد.
وی گفت: آنچه در افغانستان رخ داد نتیجه تفکر تروریسم تکفیری به نمایندگی داعش است؛ پدیده ای که اگر هنوز در لبنان بود، هیچ‌کسی نمی‌توانست نه انتخاباتی و نه مراسم‌ها و کارناوال‌های انتخاباتی برگزار کند.
نصرالله همچنین حمله نظامی عربستان سعودی به یک جشن عروسی در یمن را محکوم کرد.
وی رژیم صهیونیستی را نیز به دست داشتن در ترور «فادی البطش» استاد فلسطینی در مالزی متهم و آن را محکوم کرد.

همزیستی مسلمانان و مسیحیان
نصرالله در ادامه به وضعیت حوزه انتخابیه «جبیل-کسروان» اشاره کرد. وی این حوزه را باب گفت و گو دربارهٔ همزیستی اسلام و مسیحیت در لبنان دانست.
دبیرکل حزب‌الله با اشاره به ائتلاف‌های انتخاباتی این منطقه گفت: در جبیل گروهی هستند که با آنها در سیاست اتفاق نظر داریم اما در ائتلاف انتخاباتی اختلاف پیدا کردیم. البته گروهی هم هستند که هم در سیاست و هم در انتخابات با آنها اختلاف نظر داریم. گروهی نیز هست که با آنها اتفاق نظر داریم و اکنون با آنها وارد رقابت‌های انتخاباتی شده‌ایم.
وی خواهان همبستگی و مشارکت حقیقی مسلمانان و مسیحیان شد و گفت: تفکر طائفه گرایانه در لبنان به پایان رسیده‌است و حزبی که بخواهد همه چیز را در اختیار داشته باشد، موفق نخواهد بود و باید تفکر مشارکت و همکاری داشته باشیم.

قانون انتخابات لبنان
دبیرکل حزب‌الله در ادامه سخنان خود به بررسی روند تصویب قانون انتخابات لبنان و نگاه این حزب پرداخت.
قانون انتخابات جدید لبنان پارسال به تصویب رسید که به موجب آن الگوی انتخاب از «اکثریت» به «نسبیت» تغییر کرد. به گونه ای که بر اساس قانون جدید هر لیست در هر حوزه انتخابی به میزان آرای کسب شده می‌تواند نامزد در پارلمان داشته باشد.
نصرالله یادآور شد: پس از وارد شدن ما به روند سیاسی و ایجاد دوستی‌ها و پیمان‌ها، اولین چالش بازگشت به مشارکت بود و دروازه آن قانون انتخابات بود. با نزدیک شدن انتخابات پارلمانی در سال ۲۰۰۹، بررسی قانون انتخابات به جریان افتاد و مسیحیان خواستار انتخابات با قانون سال ۱۹۶۰ به همراه مقداری اصلاح شدند. انتخابات در آن سال طبق همان قانون موسوم به «شصت» برگزار شد.
وی افزود: بار دیگر با نزدیک شدن به انتخابات جدید، صحبت از قانون جدیدی آغاز شد و مطرح کردند که مسیحیان از طریق آن نمایندگان خود را بهتر انتخاب کنند. برخی گفتند که بهترین قانون انتخابات، همان قانون موسوم به «ارتدکسی» است. در حال رفتن به سمت قانون ارتدکسی بودیم، اما حزب «نیروهای لبنانی» آن را رد کرد و مجلس بار دیگر تمدید شد، تا اینکه به انتخابات اخیر رسیدیم.
نصرالله ضمن اعلام حمایت حزب‌الله از از قانون جدید انتخابات بر اساس الگوی نسبیت گفت: از نظر ما بهترین حالت نمایندگی بر حسب این الگو است که لبنان یک حوزه انتخابیه واحد حساب شود، اما به قانون کنونی رسیدیم و اگر لبنان حوزه واحد بود بهتر می‌شد.

شیعیان به دنبال تغییر بافت جمعیتی نیستند
دبیرکل حزب‌الله در ادامه سخنانش تأکید کرد که شیعیان به دنبال تغییر ترکیب جمعیتی مناطق لبنان به نفع خود نیستند.
وی گفت: در همه دولت‌هایی که از پس از کنفرانس دوحه در سال ۲۰۰۸ تشکیل شدند، ما با مسیحیان همبستگی می‌کردیم، ولی به ما تهمت به تعطیلی کشاندن دولت را می‌زدند، چرا که خواستار حضور و مشارکت قوی جامعه مسیحیت بودیم.
نصرالله با اشاره به خروج شیعیان جبیل و کسروان از این منطقه در سال‌های جنگ داخلی گفت: جنگ که تمام شد، شرایط تغییر یافت.
وی خاطرنشان کرد: کسانی هستند که می‌گویند شیعیان در تلاش برای تغییر ترکیب جمعیتی در جبیل و کسروان هستند، با علم به اینکه این مردم به روستاهایشان می‌روند که سال‌ها در نتیجه جنگ‌ها از آن دور مانده‌اند.
نصرالله ادامه داد: پس از عقب‌نشینی صهیونیست‌ها از جنوب لبنان، هیچ شخصی از مقاومت وارد منطقه «جزین» نشد و کسی پرچم حزب‌الله یا جنبش امل را در آنجا به اهتزاز درنیاورد.
وی یادآور شد: پس از آزادسازی سال ۲۰۰۰ هیچ شخصی از مقاومت، با افرادی که با مزدوران «آنطوان لحد» در جنوب لبنان همکاری می‌کردند، تعرض نکرد و هیچ تلاشی برای تغییر ترکیب جمعیتی نشد، چرا که ما اصلاً به چنین چیزی نمی‌اندیشیم.
نصرالله با بیان اینکه کسی در پی تغییر جمعیتی در جبیل نیست، تأکید کرد: به سبب تراکم جمعیتی و عوارض جانبی آن، ما تنها مردم را تشویق می‌کنیم که به روستاهایشان برگردند.

مقاومت منبع قدرت و نه تهدید
دبیرکل حزب‌الله در ادامه تأکید کرد که سلاح مقاومت منبع قدرت و برای دفاع از لبنان و نه تهدیدی علیه آن است.
وی گفت: همواره هراس افکنی علیه سلاح مقاومت وجود دارد و این امر در جبیل و کسروان نیز هست.
نصرالله با بیان اینکه معادله طلایی «ارتش، ملت و مقاومت» است که لبنان را از تهدیدات محافظت می‌کند، تصریح کرد: مقاومت بود که سرزمین مان را آزاد کرد و در دفاع از کشور ضد دشمن صهیونیستی و تکفیری سهیم شد.
وی یادآور شد که همه از سوی دشمنان صهیونیستی و تکفیری هدف قرار دارند و تفاوتی میان سنی، شیعه و مسیحی نیست.
نصرالله تصریح کرد: هر سلاحی که مسیحیان در روستاهای بقاع شمالی به دست داشتند، جزوی از سلاح مقاومت بود تا آنها از کشورشان دفاع کنند
وی تأکید کرد که مسیحیان در جنوب لبنان با مشارکت و آزادی و امنیت و حمایت به شکلی بی نظیر در تاریخ زندگی می‌کنند.

تقدیرمان این نیست که مسلح باقی بمانیم
نصرالله با اشاره به نقش مقاومت در تحقق امنیت در لبنان گفت: آیا اقتصاد به امنیت و آرامش نیاز ندارد؟ چگونه توسعه به دست می‌آمد اگر داعش یا دشمن صهیونیستی در لبنان بود و مانند گذشته کشور بمباران می‌شد. دولت بود که ما را به حال خود رها کرد و نه ارتش؛ چرا که ارتش آماده بود تا با ما در مقابله با دشمن صهیونیستی همکاری کند و آنها فداکاری‌های زیادی کردند و شهدای قهرمانی تقدیم کردند.
دبیرکل حزب‌الله با بیان اینکه تقدیر این حزب نیست که مسلح باقی بماند خاطرنشان کرد: ما برای خودمان کار و زندگی مان را داریم. این ارتش است که باید از ما دفاع کند، اما ارتش امروز تجهیزات کافی را برای حمایت از لبنان دارد؟

تأکید حزب‌الله بر همزیستی مشترک
دبیرکل حزب‌الله با اشاره به پایبندی این حزب به همزیستی مشترک، جلوگیری از برانگیختن حساسیت‌ها و دشمن ستیزی، گفت: کسانی هستند که به دنبال درمان و بهبود بحران‌ها نیستند، چرا که برنامه‌هایشان بر پایه گرایش‌های مذهبی و طائفه ای استوار است. کسانی همواره در پی تحریک و بزرگنمایی مشکلات در جبیل و کسروان هستند.
وی از نیروها و چهره‌های سیاسی که به گفته او بر اساس منطق طایفه گرایی و فتنه گری رفتار می‌کنند، انتقاد و خاطرنشان کرد: باید فضای صلح و آرامش داخلی را حفظ کنیم، با وجود اینکه پراکندگی انتخاباتی هست و این توصیه به همه آنهایی است که لیست «همبستگی ملی» را حمایت می‌کنند.
دبیرکل حزب‌الله همچنین بر ادامه ارتباط این حزب با حزب مسیحی «جریان ملی آزاد» تأکید کرد.
در حوزه انتخابی جبیل و کسروان نامزدهای حزب جریان ملی آزاد که از نظر سیاسی متحد حزب‌الله است در لیستی دیگر حضور دارند.
نصرالله تأکید کرد که هیچ‌کسی نمی‌تواند ادعا بکند که لیست «همبستگی ملی» که مورد حمایت حزب‌الله است، علیه «میشل عون» رئیس‌جمهوری لبنان است.
وی در پایان با فراخوانی مردم به شرکت در انتخابات گفت: این انتخابات، منجر به روی کار آمدن پارلمانی می‌شود که با چالش‌های بزرگی در سطح ملی، اقتصادی، امنیتی و در سطح کل منطقه روبرو خواهد بود.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/9936


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

به شمول امریکا؛ خواهان روابط با تمام کشورهای جهان هستیم


در نظام فعلی افغانستان تمامی «افغان‌ها» شریک هستند


گوش ندادن بایدن به توصیه دیپلومات‌های امریکایی


کشته شدن 36 تن در حملات داعش طی دو ماه گذشته


تعیین شدن یک مذکره کننده دوحه به حیث عضو محکمه بین المللی هاگ


سرمایه گذاری یک شرکت چینی در تولید انرژی برق آفتابی در افغانستان


ادامه گشت‌زنی هواپیماهای بی‌سرنشین در آسمان افغانستان


برای حفاظت از منافع خود با حکومت طالبان تعامل می کنیم


داعش مسئولیت حمله در هرات را بر عهده گرفت


گفتگوی حامدکرزی با کاردار سفارت هند


اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را به کسی نمی‌دهیم


محکومیت حمله بر نمازگزاران شیعه در هرات ازسوی یوناما


با افغان‌های تحصیل یافته معادن کشور را استخراج خواهیم کرد


ایران از تاسیس حصار وموانع درامتداد سرحدات افغانستان و ترکمنستان خبر داد


هرگونه تعامل با طالبان مشروط به احترام به حقوق بشر باشد


شهادت یک عالم دین و شماری از مقتدیان در هرات


کنعانی از ورود ۱۱۲ میلیون مترمکعب آب از «سد کمال‌خان» به ایران خبر داد


سخنگوی طالبان در جواب به مسکو؛ حکومت شان را فراگیر خواند


تاکید سفارت امریکا برای افغانستان بر آزادی مطبوعات


برگزاری نشست شورای حقوق بشر درباره‌ی وضعیت حقوق بشر در افغانستان


تشکیل حکومت فراگیر؛ شرط روسیه برای به رسمیت شناختن حکومت طالبان


تهدید اصلی برای آسیای مرکزی گروه‌های تروریستی در افغانستان است


مهاجرین افغان در اندونیزیا: سازمان ملل باید از ما حمایت کند


خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا


سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

برگزاری دومین نشست اقتصادی مشترک میان افغانستان و ایران

هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۲۷ ولایت کشور

به شمول امریکا؛ خواهان روابط با تمام کشورهای جهان هستیم

در نظام فعلی افغانستان تمامی «افغان‌ها» شریک هستند

گوش ندادن بایدن به توصیه دیپلومات‌های امریکایی

کشته شدن 36 تن در حملات داعش طی دو ماه گذشته

تعیین شدن یک مذکره کننده دوحه به حیث عضو محکمه بین المللی هاگ

کاهش فعالیت های بشری اوچا در افغانستان

سرمایه گذاری یک شرکت چینی در تولید انرژی برق آفتابی در افغانستان

ادامه گشت‌زنی هواپیماهای بی‌سرنشین در آسمان افغانستان

غرب برای اوکراین مجوز حمله به خاک روسیه را داده است

تماس تیلفونی روایت بوررل با وزیرخارجه ایران

دورتموند با شکست PSG به فاینل لیگ قهرمانان نزدیک شد

النصر با دبل رونالدو به فاینل جام حذفی عربستان صعود کرد

سفر وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان به ایران

برای حفاظت از منافع خود با حکومت طالبان تعامل می کنیم

بازداشت 41 تن به اتهام همکاری با داعش در ترکیه

آیا در تولیدات ناخالص زراعتی به خودکفایی رسیده‌ ایم؟

کمک 20 میلیون یوریی اروپا و سوییس و به افغانستان

امضا قرارداد‌های صادراتی میان افغانستان و ازبکستان

ورود ۹۲ تُن محموله طبی به افغانستان

معترضان به جنگ غزه سخنرانی وزیر دفاع امریکا را قطع کردند

سفر قریب‌الوقوع مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران

حکم بازداشت دیوان کیفری بین‌المللی علیه نتانیاهو به چه معناست؟

حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.