درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-20  |  2024-05-09  |  بروز شده در: 1403/02/20 - 07:17:5 FA | AR | PS | EN
گفتگوی مقامات حکومت طالبان و ایران در کابل            گروه داعش مسئولیت انفجار بدخشان را برعهده گرفت            مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد            حضور در «او.آی.سی» آغازی برای تعامل با جهان اسلام است            خوسلو با چاشنی کامبک رئال را به فاینل رساند            تعلیق ارسال محموله تسلیحاتی به اسرائیل به دستور بایدن            تکمیل سه پروژه انکشافی در ولایت پروان             پایان اولین نمایشگاه ملی قرآنی در کابل            نائب قهرمانی قیس علی‌زاده در رقابت های مشت‌زنی آسیا            گفتگوی مقام‌های پاکستانی و ازبکستانی در مورد خط آهن افغان - ترانس             فرار 300 هزار نظامی اوکراین از میدان های نبرد            نزاع بر سر محو کشت کوکنار در بدخشان خاتمه یافته است            داعش از پاکستان برای حملاتش در افغانستان استفاده می‌کند            از قاچاق ۱۴۰ کیلوگرام موی زن در غزنی جلوگیری شد             دیدار متقی با یک هیئت سازمان ملل متحد در کابل            






تاریخ نشر: 1402/08/12 - 04:46:3
تعداد بازدید: 238
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

"طوفان مخالفت‌ها" در وزارت خارجه امریکا

دیپلومات‌های امریکایی بر سر حمایت آشکار و بی‌قید و شرط بایدن از رژیم صهیونیستی اختلاف‌نظر دارند و ده‌ها تن از مقام‌های فعلی و سابق ایالات متحده معتقدند که اعتراضات آنها موجب شده تا واشنگتن تاحدی میانه‌رو شود.

به گزارش انصار، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، پس از یک تور سفرهایش به «خاورمیانه» برای رسیدگی به بحران گسترده منطقه‌ای ناشی از جنگ رژیم صهیونیستی و حماس، وقت خود را برای ارسال یک پیام طولانی به هیئت دیپلوماتیک ایالات متحده در مورد سفرش اختصاص داد.

در پیام ۲۰ اکتوبر، او در مورد اینکه بحران کنونی چقدر برای کارمندان وزارت خارجه «چالش‌انگیز» بود، نوشت و درخواست‌های خود و جو بایدن، رئیس‌جمهوری امریکا برای احترام به «حاکمیت قانون و استندردهای بین‌المللی بشردوستانه» را تکرار کرد و در عین حال از «حق دفاع از خود» تل‌ابیب در پی حمله گسترده حماس در ۷ اکتوبر سخن راند.

او در این پیام که نسخه‌ای از آن در اختیار فارن پالسی قرار گرفته، نوشت: «اجازه دهید ما همچنین فضای بحث و مخالفت را که سیاست‌ها و نهاد ما را بهتر می‌کند، حفظ کرده و گسترش دهیم.»

هنگامی که بلینکن بین پایتخت‌های خاورمیانه‌ای رفت و آمد می‌کرد، طوفان فزاینده‌ای از نارضایتی در بدنه دیپلوماتیک در داخل امریکا در حال شکل‌گیری بود؛ جایی که بسیاری از دیپلومات‌های امریکایی در محافل خصوصی از آنچه که آنها به عنوان یک چک سفید امضای عملی از سمت واشنگتن برای اسراییل تصور می‌کردند، خشمگین، شوکه و مأیوس شده بودند، اینکه تل‌ابیب یک عملیات نظامی گسترده در غزه را با هزینه انسانی هنگفت علیه غیرنظامیان فلسطینی محاصره شده در غزه به راه بیندازد. این خشم سبب طغیان خشم و مخالفت با رویکرد اولیه بایدن با این جنگ، در میان صفوف مقامات امنیت ملی ایالات متحده شد و مقامات ارشد دولت بایدن را هم در خارج و هم در داخل در حالت تدافعی قرار داد.

اعتراضات فزاینده در وزارت امور خارجه، شورای امنیت ملی و سایر آژانس‌های امریکایی که بیش از ده‌ها مقام فعلی و سابق در مصاحبه‌هایی با فارن پالسی توصیف کرده‌اند،‌ با واکنش شدید علیه سیاست‌های بایدن فراتر از واشنگتن و در میان دموکرات‌های مترقی و رای‌دهندگان عرب‌امریکایی همزمان شده است. (حدود ۵۹ درصد از عرب‌امریکایی‌ها در سال ۲۰۲۰ از بایدن حمایت کردند، اما براساس یک نظرسنجی جدید، حمایت او در رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۴ به ۱۷ درصد کاهش یافته است.)

برخی از مقامات فعلی و سابق امریکایی تاکید می‌کنند که در واشنگتن، افزایش مخالفت‌های داخلی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها را برای تصدی بلینکن در وزارت خارجه امریکا تاکنون ایجاد کرده است.

آرون دیوید میلر، محقق بنیاد کارنگی برای صلح بین‌المللی و کارشناس سابق وزارت امور خارجه امریکا در مذاکرات اعراب و رژیم صهیونیستی، گفت: «در ۲۵ سال کار در وزارت خارجه هرگز چنین چیزی ندیده‌ام. گویی دولت در حال میانجیگری در مناقشه داخلی اسرائیل و فلسطین است.»

در هفته گذشته، همزمان با افزایش تلفات انسانی ناشی از حملات و عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه، دولت بایدن رویکرد خود را تغییر داده و از تل‌ابیب خواسته تا گام‌های بیشتری برای کاهش رنج بشردوستانه و بازگشایی دسترسی غزه به آب، سوخت و تجهیزات بشردوستانه بردارد.

گرچه دولت بایدن از برنامه‌های ارسال تسلیحات بیشتر به رژیم صهیونیستی عقب‌نشینی نکرده و درخواست‌ها برای آتش‌بس دائمی برای پایان دادن به درگیری‌ها را رد کرده، بلینکن که روز سه‌شنبه در مقابل مجلس سنا صحبت‌ می‌کرد، از «وقفه‌های بشردوستانه» کوتاه که اجازه انتقال موارد ضروری را به غزه بدهد، حمایت کرد. (معترضان هم با فریادهایشان پنج بار صحبت‌های او را قطع کردند.)

بسیاری از مقامات معتقد هستند که صحنه‌های قتل‌عام در غزه و هشدارهای وحشتناک از سوی گروه‌های بشردوستانه و همچنین اعتراض سایر قدرت‌های منطقه‌ای، موجب شده تا سیاست ایالات متحده در گوشه و کنار و روی اولویت‌های بشردوستانه محدود تغییر کند. به طور خصوصی، مقامات دولت واشنگتن در مورد اینکه چگونه کمپین بمباران و حملات رژیم صهیونیستی به غزه باعث تشدید بحران انسانی و افزایش تلفات غیرنظامیان شده است، دچار شبهه شده‌اند و مقامات امریکایی در تحت فشار قرار دادن تل‌ابیب برای از سرگیری انتقال آب به غزه موفق بوده‌اند.

مقامات فعلی و سابق امریکایی گفتند که سخت است بگویند واکنش منفی دیپلومات‌ها و مقامات امنیتی، از جمله از طریق کانال‌های رسمی مخالف، تا چه حد به تغییر لحن واشنگتن کمک کرده است. اما مخالفت همچنان ادامه دارد و پاسخ دولت بایدن به پیچش‌های بیشتر در مناقشه را آزمایش خواهد کرد؛ مخالفت‌های داخلی بیشتر از سوی سیاست‌گذاران در هر سطح در هفته‌های آینده می‌تواند محاسبات کشوری را که همچنان می‌تواند رویکرد تل ابیب به جنگ را ملایم کند، تغییر دهد.

در داخل وزارت امور خارجه امریکا، در دو هفته اول جنگ تل ابیب و حماس، زمانی که بایدن به رویکرد خود مبنی بر ارائه حمایت نامحدود از رژیم صهیونیستی پایبند بود، مخالفت‌ها شدیدتر بود. بایدن در دهم اکتوبر گفت که پاسخ ایالات متحده به حمله‌ای در مقیاسی که اراضی اشغالی با آن مواجه شده، منجر به پاسخی «سریع، قاطع و جامع» خواهد شد و بعدا در مورد میزان تلفات گزارش شده فلسطینی‌ها از غزه تردید ایجاد کرد.

چهار مقام فعلی و سه مقام سابق واشنگتن به نشریه فارن پالسی گفتند که به شکلی متفاوت، بحث‌های معمول سیاست داخلی در مورد چگونگی واکنش به یک بحران بزرگ خارجی، از جمله بحث در مورد شایستگی انتقال تسلیحات و مهمات جدید به متحد ایالات متحده در مقابل هزینه احتمالی تلفات غیرنظامیان و نگرانی‌ها در مورد متحدی که قوانین بشردوستانه بین‌المللی را نقض می‌کند، کاملا از بین رفت زیرا دولت بلافاصله به ارائه حمایت نظامی نامحدود به اسرائیل متمایل شد.

مقامات دولت امریکا به شدت این توصیف را مورد مناقشه قرار داده و می‌گویند که دولت همچنان در درخواست از رژیم صهیونیستی برای پایبندی به تمام قوانین بین‌المللی، ثابت مانده است. برخی دیگر می‌گویند که هیئت دیپلوماتیک امریکا از عجله بایدن برای حمایت از عملیات نظامی گسترده تل‌ابیب در غزه به جای عملیات دقیق‌تر و هدفمندتر برای از بین بردن رهبری حماس در کنار تلاش‌های دیپلوماتیک برای جلب حمایت برای اسرائیل ناراحت است.

مقامات دولتی، از جمله بلینکن که در پیامش اشاره کرد، می‌گویند که از مخالفان داخلی از طریق کانال‌های مناسب استقبال می‌کنند. اما مقامات ارشد دولت که می‌گویند از مخالفت استقبال می‌کنند، در واقع تغییر سیاست براساس آن مخالفت، موضوع دیگری است.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/28216






*
*

*



نیز بخوانید

جنگ غزه شمشیر دولبه ای که می تواند به نفع یا زیان بایدن باشد


آشکار شدن دموکراسی دروغین امریکا با سرکوب اعتراضات دانشجویی


حکم بازداشت دیوان کیفری بین‌المللی علیه نتانیاهو به چه معناست؟


مکرون در تلاش تبدیل کردن اروپا به قدرت هسته ای مستقل


ادعای حمایت از زنان در کشورهای اسلامی و ضرب‌وشتم زنان در امریکا


بازی کشورهای‌ عربی میان تهران و تل‌ابیب


جزئیات توافق امریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌ابیب چیست؟


آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تلاش‌‌ها برای گسترش حکومتداری الکترونیکی در افغانستان

گفتگوی مقامات حکومت طالبان و ایران در کابل

گروه داعش مسئولیت انفجار بدخشان را برعهده گرفت

مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد

حضور در «او.آی.سی» آغازی برای تعامل با جهان اسلام است

خوسلو با چاشنی کامبک رئال را به فاینل رساند

تعلیق ارسال محموله تسلیحاتی به اسرائیل به دستور بایدن

تکمیل سه پروژه انکشافی در ولایت پروان

پایان اولین نمایشگاه ملی قرآنی در کابل

نائب قهرمانی قیس علی‌زاده در رقابت های مشت‌زنی آسیا

گفتگوی مقام‌های پاکستانی و ازبکستانی در مورد خط آهن افغان - ترانس

فرار 300 هزار نظامی اوکراین از میدان های نبرد

نزاع بر سر محو کشت کوکنار در بدخشان خاتمه یافته است

داعش از پاکستان برای حملاتش در افغانستان استفاده می‌کند

از قاچاق ۱۴۰ کیلوگرام موی زن در غزنی جلوگیری شد

دیدار متقی با یک هیئت سازمان ملل متحد در کابل

بازداشت دو تبعه امریکایی توسط روسیه

بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان

جنگ غزه در مقطع بحرانی و حساس قرار دارد

می‌خواهیم شبی باورنکردنی خلق کنیم

به ادعای پاکستان؛ طرح حمله به انجنیران چینی در افغانستان ریخته شده بود

در شب بی‌مهری تیرهای دروازه با PSG، دورتموند به فاینل صعود کرد

افتتاح اتاق تجارت قزاقستان در هرات

نیاز مندی47 درصدر از جمعیت افغانستان به کمک های بشردوستانه

تخریب 10 هکتار زمین از اثر سیلاب‌های اخیر در افغانستان


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.