درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-07  |  2024-04-26  |  بروز شده در: 1403/02/07 - 03:10:3 FA | AR | PS | EN
پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد            سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند             سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است            پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون            در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم            ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان            تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران            مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها            هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور             توشیح بسته کمکی ۹۵ میلیارد دالری امریکا از سوی جو بایدن             یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات بایدن عقب‌نشینی از افغانستان بود            عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار حکومت طالبان است             حمایت حکومت طالبان از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین            قدرتهای بزرگ هسته‌ای بطور غیرمستقیم در اوکراین می‌جنگند             طالبان خواستار ارتقأ سطح دیپلوماتیک افغانستان در قزاقستان شدند            






تاریخ نشر: 1393/7/18 - 10:36:14
تعداد بازدید: 1178
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

«نجابتی» که اسیر فرهنگ غرب می‌شود
«نجابتی» که اسیر فرهنگ غرب می‌شود

مقدمه:

تنها با گذشت حدود یک دهه از روی کارآمدن نظام جدید در افغانستان، ما چنان شتابان در حال غرق شدن در فرهنگ بیگانه از اسلام هستیم که هنوز امنیت سرتاسری در افغانستان بوجود نیامده، بعضی تلویزیون‌های ما چنان برنامه‌های پخش میکنند که یک انسان دارای اخلاق غیر مسلمان هم از دیدن آن شرم میکند چه رسد به مردم مسلمان افغانستان؛ بعضی‌ها برنامه‌های مانند جشنوارۀ رومی دایر میکنند و دخترکان فریب خورده با چنان وضعی ظاهر میشوند که انسان خجالت میکشد کلمه اسلام را بر زبان بیاورد.

خیلی زود ما چنان شیفتۀ زرق و برق فرهنگ غرب شده ایم که بدون اطلاع از برنامه‌های وسیع غربیان برای نابودی فرهنگ و اخلاق در کشور اسلامی مان بیخبریم. و متأسفانه با سهل انگاری مسؤولان فرهنگی، جامعه ما در حال غرق شدن در باتلاق فرهنگ ضد اسلامی است. حال به چگونگی تهاجم فرهنگ غرب در افغانستان و دیگر کشورهای اسلامی میپردازیم:

(نجابتی) که اسیر فرهنگ غرب می‌شود

در غرب، پس از غیر دینی شدن حکومت‌ها، سرمایه داران، در جستجوی سود بیشتر اقتصادی، به سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ پرداختند. آن‌ها از این طریق سعی کردند که سلایق خود را بر همگان تحمیل کنند و فرهنگ را تبدیل به کالاهایی قابل فروش کردند. تا جایی که‌هالیوود (به عنوان صنعت فلم سازی امریکا) به جریانی غالب در سراسر دنیا تبدیل شد و طرفداران بسیاری پیدا کرد.‌هالیوود زمانی شکل گرفت که عرف اجتماعی هنوز به صنعت فلم سازی اجازه نمایش برهنگی را نمی داد و از نمایش رابطه جنسی حتی به صورت خفیف هم پرهیز میشد. اما  به تدریج ساخت فلم‌هایی با صحنه‌های تحریک آمیز روز به روز افزایش یافت. نمایش این فلم‌ها در امریکا با اعتراضات مردمی مواجه شد اما سازندگان این فلم‌ها برای توجیه استفاده از این صحنه‌ها از دو دلیل اصلی بهره بردند و به کمک آن و با فریب توده مخاطبان، در طول زمان توانستند مرزهای بیبند و باری را یک به یک پشت سر گذاشته و دامنه آن را به تجارت سکس بکشانند. دو دلیل اصلی آن‌ها برای به کارگیری صحنه‌های تحریک آمیز در فلم‌ها عبارت بودند از: 1- نمایش این صحنه‌ها چیزی غیر معمول نیست بلکه نمایش واقعیت‌هایی از زندگی افراد است 2- افراد بیشتری از قبل جذب فلم‌های سینمایی شده اند و خواهان تماشای این فلم‌ها هستند.

فرهنگ و اصالت؛ قربانی‌های مظلوم پول

امروزه، صحنه‌های تحریک آمیز در فلم‌ها به یکی از عوامل تاثیرگذار در فروش فلم‌ها تبدیل شده است. تا آنجایی که میتوان گفت فلم‌های مطرح و پرفروش دنیا تقریبا هیچ گاه از صحنه‌های تحریک آمیز جنسی خالی نبوده اند. این ایده که به دنبال به دست آوردن سود اقتصادی بیشتر است برای کسب منفعت بیشتر، خود را مجاز به استفاده از تمام ابزار‌ها میداند. بر اساس همین نگاه صنعت فلم سازی به سمتی کشانده شد که حتی فلم‌هایی با محتوای صرفا جنسی تولید و روز به روز بر نیز بر تعداد آن‌ها افزوده شوند. این فلم‌ها سهم قابل ملاحظه‌ای را از بازار جهانی کسب برای استفاده مردم مشروعیت پیدا کرده اند.  علاوه بر این، دامنه مسائل جنسی به بازی‌های آنلاین که امکان تعامل افراد با سنین مختلف و متعلق به فرهنگ‌های متفاوت را فراهم میآورد نیز کشیده شده است.

اسارت انسان ؛ دست آورد فضای مجازی

در بیشتر این بازی‌ها و فلم‌ها انسان و مخصوصا جنس زن بسیار تحقیر شده است. کاراکتر‌های معروف و نقش اول را زن در بازی‌ها و فلم‌ها انجام داده است که بدون استثناء بر روی جنبه‌های جنسی این کاراکتر‌ها تأکید شده است و لباس‌های تنگ، و نیمه عریان، ژست‌ها و رفتارهای تحریک آمیز این کاراکتر‌ها به طور برجسته نمایان هستند.  از جمله موارد جنسی که در فلم‌ها و بازی‌های کمپیوتری به نمایش در میآیند میتوان به پوشش‌های تحریک آمیز، عریانی‌های موضعی و کامل، ژست‌ها و رفتارهای تحریک آمیز، لمس و نوازش جنسی، رابطه جنسی، همجنس خواهی، لحن و صدای شهوت انگیز و رقص تحریک آمیز اشاره نمود. همچنین در تازه ترین تحقیقات انجام شده، مشخص شده است که در 85 درصد فلم‌ها و بازی‌های کمپیوتری زن یا اصلا حضور ندارد و یا کاملا مورد ظلم و ستم قرار میگیرد و یا شخصیتی است که فقط برای نشان دادن ویژگی‌های زنانه و جلب توجه و سوء استفاده‌های جنسی نمایش داده میشود. پس اگر از زبان یک بچه هفت ساله که در همین کابل خودمان زندگی میکند شنیدید که دوست دارد زنش را با کیبل لت وکوب کند بدانید ماجرا در کجا ریشه دارد.

بنا بر این ایجاد انحراف اخلاقی در جوانان ما پروسه‌ای طولانی مدت توسط  فلم‌ها و بازی‌های کمپیوتری غربی است که تهاجم فرهنگی علیه اخلاق دراین بازی‌ها حتی به نمایش عریان رابطه جنسی محدود نشده بلکه تولید کنندگان این بازی‌ها دریک اقدام کاملا هدفمند وتوطئه آمیز مسائل دیگری را هم درآن‌ها به نمایش کشیده اند، مسائلی که تماشای آن برای کودکان ونوجوانان میتواند فاجعه آمیز باشد و قبح آن‌ها  را در پیش چشم نوجوانان جوامع دینی بشکند. مسائلی مانند تجاوز.

تبدیل تهدیدها به فرصت

از بین فلم‌ها و بازی‌هایی که به نمایش روابط جنسی غیر مسئولانه میپردازند تنها بازی‌های معدودی هستند که به نحوی به پیامدها و مخاطرات آن توجه کرده اند. بنا براین برای کنترول و پیش گیری از  بلوغ زودرس و تغییر نگرش افراد نسبت به نقش و هویت زنان در بازی‌ها، که نتیجه نمایش و به تصویر کشیدن مسائل جنسی در فلم‌ها است میتوان مواردی را که در ادامه میبینید به عنوان راه حل مطرح کرد:

1- خانواده‌ها همواره محتوای فلم و سریال‌های را که فرزندان شان تماشا میکنند را تحت نظارت داشته باشند.

2- مسؤولان فرهنگی کشور بطور جدی از پخش برنامه‌ها و سریال‌های ضد اخلاقی و ضد اسلامی جلوگیری نمایند

3- رئیس جمهور کشور به طور جدی به بخش فرهنگی توجه نموده و افراد دلسوز به اسلام و مسلین و امت شهیدپرور افغانستان را در رأس امور فرهنگی بگمارند.

4- اگر فلم‌ها و سریال‌های با کیفیت و سرگرم کننده و مطابق با اخلاقیات اسلامی ( نه مانند فلم‌های تقلیدی ساخته شدۀ فعلی) در داخل کشور( تأکید میکنیم، مطابق با فرهنگ و شئونات جامعه) ما ساخته شود میتواند آثار مخرب استفاده از فلم‌ها و سریال‌های ترکی، هندی و غربی را کاهش دهد.

5- وزارت فرهنگ و کمیسیون فرهنگی و دیگر اعضای پارلمان کشور به گونه‌ای جدی از عملکرد رسانه‌ها کنترل بعمل آورده و با رسانه‌های که برخلاف شرعیات اسلامی نشرات مینمایند، بگونه‌ای جدی برخورد نمایند.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/2634






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است

پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد

سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند

سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است

پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون

در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان

تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران

مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها

هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور

توشیح بسته کمکی ۹۵ میلیارد دالری امریکا از سوی جو بایدن

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات بایدن عقب‌نشینی از افغانستان بود

عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار حکومت طالبان است

حمایت حکومت طالبان از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین

قدرتهای بزرگ هسته‌ای بطور غیرمستقیم در اوکراین می‌جنگند

طالبان خواستار ارتقأ سطح دیپلوماتیک افغانستان در قزاقستان شدند

پاکستان : ایران و چین شرکای معتمد ما هستند

بانک جهانی برای آغاز پروژه «کاسا یکهزار» آمادگی می گیرد

لیورپول به اورتون باخت، یونایتد مقابل شفیلد پیروز شد

روابط حسنه خویش را با کشور‌های همسایه و منطقه محکم نموده‌ایم

شکست تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل تاجکستان

روابط مثبت روسیه با حکومت طالبان ادامه خواهد داشت

یک هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل سفر کرده است

هدف دشمنان افغانستان؛ تضعیف و تجزیه کشور است

بیش از ۷ هزار پناهجوی افغان طی ۱۰ روز اخیر از پاکستان اخراج شدند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.