درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-08  |  2024-04-27  |  بروز شده در: 1403/02/08 - 13:51:5 FA | AR | PS | EN
افتتاح سه پروژه زیربنایی حکومت طالبان را در کابل             کمک 15 میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان            واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه این کشور            تثبیت روابط امریکا چین با رویکرد «مثبت و سازنده» واشنگتن            صدور حکم بازداشت محمودخان اچکزی از سوی یک دادگاه پاکستان            خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا             اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند             تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان            سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان            پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس            خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا با پیروزی مقابل سویه داد             مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد             آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان             با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم            افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان            






تاریخ نشر: 1398/03/20 - 18:14:5
تعداد بازدید: 1546
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

زن‌باره‌گی در ارگ و داستان اعتیاد حبیب‌الله خان به سکس

این روزها داستان سوءاستفاده و اخاذی جنسی از زنان توسط نزدیکان و اطرافیان محمداشرف غنی و در مجموع حکومت، بر وضعیت سیاسی کشور سایه افکنده است. در آخرین مورد عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی به تصمیم ارگ مبنی بر سپردن مسئولیت بررسی این پرونده به دادستانی کل اعتراض کرد و گفت که نباید این پرونده به کسانی سپرده شود که خود به فساد آلوده‌اند

این اعتراض جدا از این که قرائت حکومت وحدت ملی مبنی بر اصلاحات گسترده در نهادهای عدلی و قضایی را زیر پرسش قرار می‌دهد، تا حدودی مُهر تأییدی‌ست بر ادعای سوءاستفادۀ جنسی در ارگ ریاست جمهوری افغانستان. به این بهانه در این یادداشت، قهارترین زن‌بارۀ تاریخ معاصر که در عین حال سکان‌دار مملکت در آغاز قرن بیست بود را به بررسی گرفته‌ایم.

بنیاد ارگ، مرکز ثقل قدرت افغانستان در زمان امیرعبدالرحمان خان گذاشته شد. این مکان هم‌چنان که در آغاز جای آمدوشد چاکران و غلام‌بچه‌گان شاهی بود، قلمرو اَمرَد‌ها/مفعول‌های نوخطی بود که برای امیر نظرباز، عشوه‌گری و تن‌نازی می‌کردند.

هنگامی که امیر آهنین رخت خویش از جهان بست، فرزند دلبند او حبیب‌الله خان ملقب به سراج‌الملت‌والدین بر سریر پادشاهی نشست. با آمدن پادشاه جوان، نوخط‌ها قلمروشان را به بتان سیم‌تن واگذار کردند. روایت است که او پیش از رسیدن به تخت سلطنت، عطش سیری‌ناپذیری به جنس مخالف داشته و با وصف آن‌که پیوسته بیمار بوده، از تغزل دست نمی‌کشیده است.


در نخستین روزهای پادشاهی، خرقۀ سالوس دیانت به تن کرد. او هنگامی که ولیعهد بود به روایتی پنج زن نکاحی، به روایت دیگری هفت زن نکاحی و به روایتی هم هشت زن در نکاح داشت و به محض رسیدن به پادشاهی، مطابق حکم شریعت چهار زن نگه داشت و دیگران را طلاق داد. قواعد سختی در مورد پوشش زنان وضع کرد؛ امیر دستور داد که زنان بدون امر ضروری از خانه بیرون نشوند و سراینده‌ها و رقاصه‌های رستۀ خرابات شهر کابل را توبه داد.

میرغلام‌محمد غبار می‌گوید، امیر در آغاز پادشاهی در ناموس‌داری آن‌چنان راه افراط پیمود که بانوی زیبایی به نام میرمن را که در عهد عبدالرحمان خان به جوان رعنایی دل داده بود، به سختی مجازات کرد. محبوبش را به دار آویخت و به دستور امیر به دو چشم میرمن زیبا روی نیشتر کشیده شد. طاقت میرمن در تحمل تاریکی توصیف‌ناپذیری فرو رفته بود و فراق نگار گل‌چهره طاق شد و در نهایت با برادۀ الماس دستِ شر زنده‌گانی را از سر خود کوتاه کرد.

تقوای امیر دیر دوام نیاورد. او به زودی به ذات خود تن ‌داد و راه معانقه و مباضعت با لولیان شوخ و شیرین در پیش گرفت؛ این‌گونه زنده‌گی امیر را سراسر بوس و کنارها فرا گرفته بود. پزشکان و اطبای دربار همایونی، به تهیۀ داروهای محرک جنسی مشغول بودند تا سراج‌الملت‌والدین در هنگام سپوزیدن، تهمتن‌وار پایداری کند.

شمار زنان حرم‌سرای سراج‌الملت‌والدین به 300 تن می‌رسید و امیر با هر یکی که اراده می‌کرد می‌خوابید. در ادامه امیر امور مملکت را به دیگران می‌سپرد و خود در دریای بی‌کران خوش‌گذرانی غوطه‌ور می‌شود.


معاون و همکار امیر در این راه پر خطر که در آن جان خود را از کف داد، خواهرش هاجرخانم ملقب به اخت‌السراج بود؛ امیر را زنان حرم‌ کفاف نمی‌کرد، به همین دلیل با زنان بیرون از حرم بساط عیش در خانۀ خواهر پهن می‌کرد. ثمرۀ زن‌باره‌گی امیر، فرزندان زیادی بود؛ از این میان حیات‌الله خان عضددوله و کبیر جان را مایل هروی در کتاب خود نام برده که به مدارج بلند رسیده بودند.

افراط در باده‌پیمایی و روابط جنسی زوال عقل را در امیر شتاب بخشید. در مزاج امیر خلل پدیدار شد و به این ترتیب او به آزارواذیت درباریان روی آورد. او ساکنان دربار را با چوب و قمچین می‌کوفت و اهانت می‌کرد. این‌گونه شد که ساکنان دربار که روزگاری امیر را در حد پرستش می‌ستوند، برای او آرزوی مرگ می‌کردند. روابط افراطی امیر با زنان دیگر حسادت زنان شرعی‌اش را برانگیخت. امیر حتی با کنیزانی که در خدمت سرورسلطان، ملقب به علیاحضرت مادر شاه‌امان الله بودند رابطۀ جنسی برقرار کرد و خشم این زن جاه‌طلب را بر افروخت.

گفته می‌شود، سرورسلطان دو تن از کنیزکان را که از امیر باردار شده بودند، به قتل رسانده و به روایت میرمحمد صدیق فرهنگ، ملکه چهرۀ یکی از این کنیزان را مسخ کرد و این چنین روابط امیر با ملکه و پسرش امان‌الله خان به سردی گرایید؛ فرهنگ گمان می‌برد که این رخداد با کشته‌شدن امیر بی‌ربط نبوده است.

در این میان، روایت مایل هروی نیز قابل توجه است: «شبی در چهل‌ستون بزمی به ابتکار اخت‌السراج برپا بوده و امیر در این شب مشغول باده‌گساری و تغزل با مه‌رویان می‌شود، سرورسلطان چون از این بزم آگاه میشود، معترضانه در آن وارد می‌شود؛ حمله بر خلوت پادشاهی، آتش خشم را در امیر مشتعل می‌سازد و فردای آن شب امیر، مادر امان‌الله خان را طلاق می‌گوید. سرورسلطان با فرزندش قصد جان امیر می‌کند و به هم‌دستی خاندان آل‌یحیی، زنده‌گی زن‌باره‌ترین مرد تاریخ معاصر افغانستان را در کله‌گوش لغمان می‌ستاند.»؛ این‌چنین، امیر در راه پر حادثۀ عیش‌وعشرت جانش را از دست می‌دهد و پدر کشتۀ آن مقتول را «امیر شهید» می‌خواند.

منبع: سلام وطندار

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/11568


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

مبتلا شدن بیش از صد زن و کودک به بیماری ناشناخته تنفسی در بدخشان

افتتاح سه پروژه زیربنایی حکومت طالبان را در کابل

کمک 15 میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان

واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه این کشور

تثبیت روابط امریکا چین با رویکرد «مثبت و سازنده» واشنگتن

صدور حکم بازداشت محمودخان اچکزی از سوی یک دادگاه پاکستان

خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا

اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند

تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان

سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان

پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس

خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا با پیروزی مقابل سویه داد

مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد

آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان

با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل

آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان

وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است

پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد

سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند

سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است

پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون

در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.