درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-06  |  2024-04-25  |  بروز شده در: 1403/02/05 - 14:39:4 FA | AR | PS | EN
شکست تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل تاجکستان             روابط مثبت روسیه با حکومت طالبان ادامه خواهد داشت            یک هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل سفر کرده است             هدف دشمنان افغانستان؛ تضعیف و تجزیه کشور است             بیش از ۷ هزار پناهجوی افغان طی ۱۰ روز اخیر از پاکستان اخراج شدند            اعتراض به حکم ابتدایی در مورد میر رحمان رحمانی را رد شد            جنگ اوکراین برای ارتش امریکا حکم رگه طلا را دارد            نگرانی اسرائیل از احتمال باز داشت نتانیاهو            پایان سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان             گفتگوی کابلوف و متقی درباره‌‌ی نشست آینده‌ی دوحه در مورد افغانستان            انفجار یک سرگلوله در کندهار جان سه کودک را گرفت             ادامه گشت زنی پهپادهای ناشناس در آسمان افغانستان            تثبیت صدر نشینی آرسنال با تحقیر چلسی            العین امارات با حذف الهلال به فاینل صعود کرد            بخیت خواستار رفع محدودیت‌های تحصیلی و کار زنان در افغانستان شد            






تاریخ نشر: 1393/8/20 - 00:04:12
تعداد بازدید: 1342
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دهن کجی بعضی رسانه‌ها به دولت و ارزشهای اسلامی
دهن کجی بعضی رسانه‌ها به دولت و ارزشهای اسلامی

جواد سروری

به رغم درخواست وزارت محترم اطلاعات و فرهنگ مبنی بر عدم استفادۀ ابزاری از زنان در آگهی‌های بازرگانی و برنامه‌ها و عدم استفاده از لقب "دولت اسلامی" برای گروه تروریستی و خون آشام داعش، عده‌ای از شبکه‌های تلویزیونی با دهن کجی به درخواست وزارت اطلاعات و فرهنگ، همچنان  نشرات ضد اسلامی و ضد مردمی خود را ادامه داده و همچنان به گروه تروریستی و آدم کُش داعش "دولت اسلامی!" میگویند؛ این در حالی است که گروه داعش با اعمال ضد اسلامی و ننگینش باعث بدنامی اسلام و مسلمین میباشد. اما گویا این عده از رسانه‌ها، خودشان را فراتر قانون میدانند و به ارزشهای دینی و خواسته‌های مردم مسلمان افغانستان هم هیچ توجهی ندارند. این عده تنها به فکر فرمان اربابان خویش اند و با ترویج بیبندوباری و ضدیت با ارزشهای اسلامی با دشمنان اسلام هم کاسه شده و در ضدیت با دین و مردم مسلمان قرار گرفته اند.

متأسفانه شاهد هستیم که دشمنان قسم خوردۀ اسلام با تهاجم نرم طی 13 سال اخیر سعی کرده اند تا  بنیان عقیده و خانواده را در جامعه افغانستان سست نمایند، و این تهاجم بیشتر به وسیلۀ عده‌ای فریب خوردگان داخلی گسترش یافته است. این در حالی است که امروزه تهدید نرم، مؤثرترین، کارآمدترین و کم هزینه ترین و در عین حال خطرناک ترین و پیچیده ترین نوع تهدید علیه امنیت ملی یک کشور است، چون میتوان با کمترین هزینه با حذف لشکرکشی و از بین بردن مقاومت‌های فیزیکی به هدف رسید؛ زیرا با عواطف، احساسات، فکر و اندیشه و باور و ارزش‌ها و آرمان‌های یک ملت و نظام سیاسی ارتباط دارد. ابعاد این جنگ و تهدید، گسترده‌تر و مخرب‌تر است زیرا دین، فکر و آرمان ملت‌ها را آماج تهاجم خود قرار میدهد. تخلیه فرهنگی و هویت زدایی دینی و ملی اولین گام برای حضور فرهنگ بیگانه و مهاجم به شمار میرود. دشمنان اسلام و نوکران داخلی آنان برای اینکه ملت وابستگی به فرهنگ شهوت و فاسد ضد اسلامی بیگانه را بپذیرند، لازم است که احساس کنند، خود چیزی ندارند و یا آنچه دارند بیارزش و غیر مفید است. لذا برای ایجاد احساس و نیاز به فرهنگ ضد اسلامی غربی، اقدام به بیاعتبار ساختن فرهنگ بومی و از خود بیگانه ساختن ملت میکند و برای دستیابی به این هدف از راهها و ابزارهای گوناگونی بهره میگیرند که عبارتند از:

۱- تضعیف باورها و اعتقادات مذهبی: در جامعه اسلامی هر فرد مسلمان بر اساس جهان بینی، اعتقادات و باورهای مذهبی خویش رفتار میکند و مهاجم فرهنگی در صدد است با ایجاد تردید نسبت به بنیان‌های اعتقادی و ارزشی این باورها و اندیشه‌ها را تضعیف و تخریب نماید.

۲- بیارزش ساختن ارزشهای اخلاقی: مهاجمان فرهنگی از راه طرح ترویج اندیشه‌ها و نظریاتی که مبانی و ریشه ارزشها و اخلاق را میسوزاند. مانند دنیا گرایی و مصرف گرایی، آزادی بیقید و بند و نسبی بودن ارزشهای اخلاقی که معمولا با ابزار هنری و ادبی انجام میگیرد و همچنین با گسترش فساد و فحشا از طریق تلویزیون، رادیو سایت‌های انترنتی و... تلاش کرده اند که اخلاق جامعه را از جامعه بزدایند.

۳- تحقیر و تحریف تاریخ: فرهنگ هر جامعه ریشه در تاریخ آن جامعه دارد و تاریخ هر ملت، شناسنامه و حافظ هویت و اصالت آن است. از این رو سلطه گران برای تحمیل فرهنگ دلخواه خویش، دست به تحقیر و تخریب تاریخ ملتها میزند به همین علت نوجوانان و جوانان جوامع تحت سلطه، تاریخ و قهرمانان کشورهای سلطه گر را بخوبی میشناسد، ولی از تاریخ و نقطه‌های عطف تاریخی، دانشمندان و قهرمانان جامعه خود اطلاع کافی  ندارند.

4- ترویج خط و زبان بیگانه: خط و زبان، دو نمود از هویت ملی هر جامعه و عامل پیوند اجتماعی به شمار میروند. از طریق این دو وسیله ارتباطی، پیامها مبادله میشوند و مواریث فرهنگی از نسلی به نسل دیگر انتقال مییابند. مهاجمان فرهنگی سعی در بیاعتبار کردن این میراث گرانبها دارند و در صدد ترویج خط و زبان خویش هستند. استفاده از واژه‌ها و اصطلاحات بیگانه در گفتگوها و نوشته‌ها، دانسته یا ندانسته این ترفند دشمن را رواج میدهد.

5- تعارض علم و دین: مهاجمان فرهنگی برای القای شبهات عقیدتی، بزرگنمایی مشکلات فکری، غافل نمودن از مبانی استدلالی و منطق، ترویج سطحی نگری از یک سو و تحجر گرایی از سوی دیگر و در نتیجه آسیب پذیری عقیدتی و جز آن در تلاشند تا ارزش تعالیم و باورهای اسلامی را خدشه دار سازند و تعلیمات آن را در پاسخگویی به نیازهای فکری- فرهنگی جدید نسل جوان، در عصر حاضر ناتوان جلوه دهند.

به هر صورت بر مقام محترم ریاست جمهوری و وزارت محترم اطلاعات و فرهنگ است تا با آن عده از رسانه‌های که خود را فراتر از احکام الهی و قانون و خواست مردم و دستورات برحق وزارت فرهنگ میدانند، برخورد جدی نموده و اجازه ندهند دسیسه‌ای شوم ذکر شدۀ دشمنان اسلام در افغانستان به وسیله‌ای بعضی رسانه‌های داخلی عملی گردد. و به هر طریق ممکن با متخلفین فرهنگی برخورد جدی صورت بگیرد.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/2913






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

روابط حسنه خویش را با کشور‌های همسایه و منطقه محکم نموده‌ایم

شکست تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل تاجکستان

روابط مثبت روسیه با حکومت طالبان ادامه خواهد داشت

یک هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل سفر کرده است

هدف دشمنان افغانستان؛ تضعیف و تجزیه کشور است

بیش از ۷ هزار پناهجوی افغان طی ۱۰ روز اخیر از پاکستان اخراج شدند

اعتراض به حکم ابتدایی در مورد میر رحمان رحمانی را رد شد

جنگ اوکراین برای ارتش امریکا حکم رگه طلا را دارد

نگرانی اسرائیل از احتمال باز داشت نتانیاهو

پایان سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان

گفتگوی کابلوف و متقی درباره‌‌ی نشست آینده‌ی دوحه در مورد افغانستان

انفجار یک سرگلوله در کندهار جان سه کودک را گرفت

ادامه گشت زنی پهپادهای ناشناس در آسمان افغانستان

تثبیت صدر نشینی آرسنال با تحقیر چلسی

العین امارات با حذف الهلال به فاینل صعود کرد

بخیت خواستار رفع محدودیت‌های تحصیلی و کار زنان در افغانستان شد

بررسی موضوع گشایش بندر واخان از سوی چین

صدای زنان باید بخشی از هر گفتگو و تعامل سازنده با طالبان باشد

کارهای بزرگتر از داوود خان را انجام داده‌ایم

پرواز نخستین گروه از زایران ایرانی پس از ۹ سال برای ادای حج عمره به عربستان

کشته شدن ۱۱ جنگجوی مسلح توسط نیرو های پاکستانی

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان

هشدار سازمان ملل از افزایش تعداد کودکان مبتلا به سوء تغذیه در افغانستان

آغاز مذاکرات درباره توافق همکاری امنیتی امریکا و اوکراین

نگرانی سازمان ملل از تاثیر جنگ بر سلامت روانی مردم غزه


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.