درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-01-09  |  2024-03-28  |  بروز شده در: 1403/01/09 - 13:26:0 FA | AR | PS | EN
توقف واردات کالاهای بی کیفیت از تمامی مسیرهای کشور            شهدای نوار غزه به بیشتر 32500 تن رسید            مک کال خواستار آزادی یک تبعه امریکا از زندان حکومت طالبان شد             وزیر دفاع پاکستان افغانستان را منبع تروریزم علیه پاکستان خواند             جانباختن ۹۴۹ تن در حوادث ترافیکی طی شش ماه گذشته            معاون راه آهن روسیه؛ مهمان حکومت طالبان در کابل            احتمال بارندگی و سیلاب های آنی در ۳۳ ولایت کشور            تیم فوتسال کشور با شکست مقابل تایلند از رسیدن به فاینل باز ماند             پوتین ادعای جنگ روسیه با ناتو را مزخرف خواند            بیش از یک سوم جمعیت جهان با ناامنی غذایی مواجه هستند            مسی در زندگی ورزشی اش دیگر رؤیایی ندارد            هیچ ارگانی جز وزارت اطلاعات و فرهنگ حق مداخله در تخلفات رسانه‌ای ندارد             استفاده تسلیحات ما توسط طالبان پیام ضعف را منعکس می‌کند            دیدار وزیر خارجه حکومت طالبان با هیئت پاکستانی در کابل            محکومیت کشته شدن شهروندان چینی در پاکستان از سوی حکومت طالبان            






تاریخ نشر: 1392/4/14 - 22:08:31
تعداد بازدید: 1313
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

"اسلام هراسی" در انگلیس با پخش اذان!

 سیاه نمایی صرف در تکنیک‌های غرب برای تخریب اسلام جایی ندارد و برخی اوقات اقداماتی که از نگاه ما و بسیاری دیگر اقدامی مثبت تلقی میشود میتواند در عمل بسیار مخرب و زهر دار باشد.

اسلام هراسی در غرب و به خصوص در کشورهای انگلیس و امریکا اجزای مختلفی دارد که برای تحلیل آن میبایست تمام بخش‌های این پازل در کنار هم قرار بگیرند و بعد آن را تحلیل کرد. گزارشی که در ادامه خواهید خواند به علت پدیده‌ای خواهد پرداخت که شاید در نگاه اول از دید افرادی که در کشورهای اسلامی زندگی میکنند اقدامی مثبت در قبال مسلمانان تلقی شود ولی زمانی که یک تحلیل گر انگلیسی منتقد به آن نگاه میکند داستان طور دیگری تحلیل میشود که به واقعیت نزدیک‌تر است.

اسلام هراسان در غرب همواره تلاش کرده اند که مسلمانان را افرادی بیمنطق، عجیب و خطرناک به تصویر بکشند و اقدام شبکه ۴ انگلیس در پخش کردن اذان در ساعت ۳ صبح در ماهی که مسلمانان به تصور بسیاری از مردم انگلیس تمام ماه رمضان را بدون خوردن و آشامیدن طی میکنند تقویت کننده این باور اشتباه است.

سیاستمداران انگلیسی قصد دارند مسلمانان را افرادی مشکل ساز جلوه دهند تا گناه اشتباهات خود در عراق و افغانستان و دیگر مشکلات جامعه انگلیس را به مسلمانان نسبت دهند.

پایگاه تحلیلی (استاپ وار) در مطلبی به قلم (راچل شابی) می‌نویسد: اگر شما در یک کشور اسلامی زندگی میکنید از طرق گوناگون و جالبی متوجه میشوید که ماه رمضان فرا رسیده است. اما پخش اذان در ساعت ۳ صبح توسط شبکه ۴ انگلیس در ماه رمضان آن هم برای کسانی که تا کنون چیزی از ماه رمضان نشنیده اند خیلی جای تعجب دارد. این چنین اقداماتی را این شبکه عمدا برای تخریب دیدگاه ما نسبت به اسلام انجام میدهد. همچنین برخی روزنامه‌های متعصب نیز با انتشار این دست اخبار قصد دارند تا نشان دهند مسلمانان میخواهند قوانین شریعت اسلامی را به زور در بریتانیا اجرا کنند.

این امر تنها نمونه‌ای است از جوی که علیه اسلام در حال شکل گیری است و چنین وانمود میشود که مسلمانان سراسر جهان نوعی عبادت و نیایش دارند که وقت و زمان خاصی ندارد. اما آشکار است که برای ایجاد چنین جوی اوضاع باید بسیار وخیم‌تر از این حرفها باشد.

در اواخر ماه جون امسال از مسجدی در شهر "والسال" انگلیس یک بمب دست ساز پیدا کردند و مجبور شدند ۱۵۰ نفری را که برای نماز به مسجد آمده بودند را از مسجد خارج کنند. در موردی دیگر پولیس در حال تحقیق در مورد حملاتی است که اخیرا به یک کانون اسلامی در شمال لندن و یک مسجد در "گریمزبی" صورت گرفته است. در این حملات با بمب‌های آتشزا به مراکز گفته شده حمله شده است آن هم در حالیکه مردم برای نماز آنجا گردآمده بودند. یکشنبه گذشته بسته‌ای مشکوک در یکی از مساجد "لیورپول" پیدا شد و گورستان مسلمانان "نیوپورت" در جنوب "ولز" با رسم نشانه‌ای صلیب شکسته مورد بیحرمتی قرار گرفت. و چهارشنبه گذشته نیز روی دیوارهای مسجدی در "ردیش" از توابع "ورچسترشایر" باز هم نشانه نازی‌ها را با اسپری نقش کردند.

این موارد تنها چند نمونه از حملات نژادپرستانه اخیر به مساجد است و تازه هنوز سخنی از تهدیدکردن مسلمانان به مرگ، توهین به آنها، برداشتن حجاب از سرشان و قرار دادن سر خوک بیرون منازلشان به میان نیاورده ایم. به نظر میرسد مسلمانان کمتر مواردی از این دست را گزارش میکنند و با این وجود یک گروه دیدبان حقوق بشر در انگلیس در هفته پس از قتل "لی ریگبی" در "وولویچ"، ۲۱۲ مورد حملات با انگیزه تنفر را گزارش کرده است.

در پاسخ به بمبگذاری شهر "والسال"، پولیس "وست میدلند" روزنامه‌ای را که اعلام کرده بود این حمله تروریستی نبوده است را وادار کرد تا خبر خود را تصحیح کند. توجه داشته باشید که بر اساس قانون مبارزه با تروریزم سال ۲۰۰۰ عملی اقدام تروریستی به حساب میآید که هدف از آن (ترساندن بخشی از مردم) باشد و کسانی که برای نماز به این مساجد میآمدند هم با دیدن این اقدامات و گسترش آن به وحشت میافتند. اما برخی از رسانه‌های انگلیس به جای اینکه اعلام کنند که این افزایش چشمگیر حمله به مسلمانان چه امر خطرناکی است تنها تلاش میکنند آنرا بیاهمیت جلوه دهند. زمانی که یک گروه دیدبان حقوق بشر اعلام کرد که حمله به مسلمانان چقدر افزایش یافته است، روزنامه‌های تلگراف و دیلی میل گفتند که این گزارش‌ها دروغ است و دیدبانهای گروه مذکور حتما از روشهای نادرست استفاده کرده اند.

سپس مقاله‌هایی در روزنامه‌ها چاپ شد که ادعا میکرد (صنعت اسلام هراسی) در کار است تا مسلمانان را مظلوم و ستمدیده جلوه دهد تا با این کار بتواند برای مسلمانان حمایت و کمک‌های مالی به دست آورد. پشتیبانی حمایت از این دست مقالات از سوی کل نظام فرهنگی انگلیسی صورت میگیرد. مثلا همین امر را "تونی پارسون" در روزنامه "میرر" اعلام کرده است. او در مقاله خود میگوید:(ما مردم انگلیس مردمی متمدن و با ادب و دارای تحمل هستیم که اصلا نمی توانیم متعصب باشیم یا به دیگران تنفر بورزیم.)

چهل درصد از حمله به مسلمانان که سال گذشته صورت گرفته است و یک گروه دیدبان حقوق بشر آنرا ثبت کرده است توسط هواداران گروه نژادپرست (اتحادیه دفاعی انگلیس) انجام گرفته است. اما این حملات تنها در جامعه‌ای صورت میگیرد و بعد به دست فراموشی سپرده میشود که گمان میکند کمی نفرت و شک نسبت به مسلمانان عیبی ندارد و پذیرفتنی است.

اخیرا پژوهشی توسط بنیاد گفتگوهای راهبردی در مورد گروه‌های تندرو صورت گرفته است که نشان میدهد این گروه‌ها توجه خود را از یهودیان به مسلمانان متمرکز کرده اند چرا که نفرت از مسلمانان اخیرا در جامعه انگلیس طرفداران بیشتری پیدا کرده است و اسلام هراسی به سطحی بسیار خطرناک و گسترده رسیده است و دلیل آن هم حمایت چهره‌های عمده سیاسی انگلیس از آن است.

مثلا "چارلز مور" این حق را دارد که در روزنامه تلگراف مقاله بنویسد و بگوید که گروه‌هایی مانند (اتحادیه دفاعی انگلیس) (واکنش گروه‌های کارگری انگلیسی می باشند) و اقدامات آنها ناشی کتاب  هایی مانند کتاب واکنش‌های نژادی ایناچ پاول است.

همانگونه که "گاوان تیتلی" یکی از نویسندگان کتاب (مشکلات جامعه چند فرهنگی یا نژادپرستی در عصرنئولیبرال) میگوید این امر بخشی از تاریخ نژادپرستی است که به (صنعت اسلام هراسی) به چشم (صنعت تازه روابط نژادی) نگاه میکند که هر دو محرکی کاذب برای گروه‌های دارای شرایط نامساعد به حساب میآیند. به گفته تیتلی:(این اصطلاحات کاملا شکل گرفته اند و به همین خاطر به سادگی نیز میتوان آنها را گسترش داد. روش کار کاملا مورد تمرین قرار گرفته است و آن عبارت است از آزمون و تکرار حملات و هدف از آن رسیدن به قدرت است.)

اما در عین حال گروه‌های لیبرال چپ اعتقاد دارند که مسلمانان در انگلستان به خودی خود مردمانی مشکل سازند که علاقه دارند از باقی مردم کناره بگیرند، به جامعه وفادار نیستند، تمایل به تندروی دارند و با ارزش‌های دموکراتیک که برای رسیدن به آنها زحمات فراوانی کشیده شده است سر ستیز دارند. تونی بلر یکی از هواداران کلاسیک این نوع تفکر است و اخیرا نیز در مقاله‌ای که در روزنامه دیلی میل نوشته است در مورد (مسئله مسلمانان) هشدار داده است.

اگر ما همچنان مانند بلر و دیگران بر این امر پابفشاریم که رابطه‌ای میان حمله انگلستان به عراق و افغانستان با حملاتی که در داخل به مسلمانان میشود وجود ندارد آنگاه باید به دنبال دلیل دیگری باشیم و آن دلیل هم چیزی نخواهد بود جزء آنکه مسلمانان را مردمی مشکل دار و مشکل ساز بدانیم. اما بدان ترتیب مسلمانان را جامعه‌ای (باتلاق) مانند خواهیم دید که باید آنرا (خشکاند) و مردمش تندروهایی آدمکش هستند که (به خود کمربند انفجاری میبندند). همه نقل قول‌های داخل کمان را سیاستمداران انگلیسی بر زبان رانده اند.

اگر همه موارد فوق را در کنار هم بگذاریم حاصل آن سخنان بلر است که در آن (اسلام) و (اسلامگرایی) به شکلی مشکل آفرین با هم ترکیب شده اند و این میل وجود دارد که همه اسلامگرایان را جهادیونی خشونت طلب معرفی کند.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/278






*
*

*



نیز بخوانید

روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید


دیدگاه نامزدهای انتخابات روسیه درباره جنگ اوکراین


کمک های انسانی به غزه یا یک نمایش نظامی تمام‌عیار


اروپا در اندیشه خارج شدن از وابستگی بیش‌ازحد به امریکا


پافشاری روسیه بر تعامل با حکومت طالبان در افغانستان


سیاست دولت جدید پاکستان درقبال مهاجران تغییر خواهد کرد؟


تمرکز بر «راه لاجورد»؛ افغانستان معطل دیگران نمی‌ماند


چرا هند از اسرائیل حمایت می‌کند؟


کشته و زخمی شدن 772 درگزارش سالانه یک نهاد حقوق بشری


بازی پنهانی امریکا، روسیه و چین با حق وتو


بعد از گذشت دوسال ؛ آینده‌ی نامعلوم کی‌یف با ورود به سال سوم جنگ


احتمال تسلیمی اوکراین به روسیه و نابودی ائتلاف ناتو در صورت پیروزی ترامپ


ایران ابرقدرت منطقه‌ای در برابر نفوذ امریکا و اسرائیل شده است


آیا تغییر رژیم اوکراین در راه است؟


روزگار دشوار اروپا در محاصره ترامپ و پوتین


گزارش جدید یوناما از نوع زندگی زنان در افغانستان؛ در آستانه نشست دوحه


امریکا به دنبال تشکیل دولت مستقل فلسطینی؛ اتمام صبر بایدن در برابر نتانیاهو تمام


شورای امنیت سازمان ملل باید اصلاح شود





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

ضرر یک میلیارد دالری افغانستان بخاطر محدودیت‌ بر زنان شاغل

توقف واردات کالاهای بی کیفیت از تمامی مسیرهای کشور

شهدای نوار غزه به بیشتر 32500 تن رسید

مک کال خواستار آزادی یک تبعه امریکا از زندان حکومت طالبان شد

وزیر دفاع پاکستان افغانستان را منبع تروریزم علیه پاکستان خواند

جانباختن ۹۴۹ تن در حوادث ترافیکی طی شش ماه گذشته

معاون راه آهن روسیه؛ مهمان حکومت طالبان در کابل

احتمال بارندگی و سیلاب های آنی در ۳۳ ولایت کشور

تیم فوتسال کشور با شکست مقابل تایلند از رسیدن به فاینل باز ماند

پوتین ادعای جنگ روسیه با ناتو را مزخرف خواند

بیش از یک سوم جمعیت جهان با ناامنی غذایی مواجه هستند

مسی در زندگی ورزشی اش دیگر رؤیایی ندارد

هیچ ارگانی جز وزارت اطلاعات و فرهنگ حق مداخله در تخلفات رسانه‌ای ندارد

استفاده تسلیحات ما توسط طالبان پیام ضعف را منعکس می‌کند

دیدار وزیر خارجه حکومت طالبان با هیئت پاکستانی در کابل

محکومیت کشته شدن شهروندان چینی در پاکستان از سوی حکومت طالبان

صف آرایی تیم فوتسال کشور مقابل تیم تایلند

کمک ۱۵ میلیون یورویی آلمان به افغانستان

هنوز هم نام بیشتر از ۲۰ مقام طالبان در فهرست سیاه قرار دارد

وعده همکاری چین با سکتور صحت افغانستان

برگزاری مراسم دستاربندی برای زندانیانی که حافظ قرآن شدند

امریکا از تحریم‌های جدید علیه ایران و گروه‌های مقاومت خبر داد

تکذیب هرگونه همکاری نظامی با اسرائیل از سوی ترکیه

تساوی تیم‌‌های ملی برازیل و اسپانیا در نبردی پرگول

کمک۸۸۰ میلیون دالری صندوق بین المللی پول به اوکراین


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.