درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-05  |  2024-04-24  |  بروز شده در: 1403/02/05 - 14:39:4 FA | AR | PS | EN
شکست تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل تاجکستان             روابط مثبت روسیه با حکومت طالبان ادامه خواهد داشت            یک هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل سفر کرده است             هدف دشمنان افغانستان؛ تضعیف و تجزیه کشور است             بیش از ۷ هزار پناهجوی افغان طی ۱۰ روز اخیر از پاکستان اخراج شدند            اعتراض به حکم ابتدایی در مورد میر رحمان رحمانی را رد شد            جنگ اوکراین برای ارتش امریکا حکم رگه طلا را دارد            نگرانی اسرائیل از احتمال باز داشت نتانیاهو            پایان سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان             گفتگوی کابلوف و متقی درباره‌‌ی نشست آینده‌ی دوحه در مورد افغانستان            انفجار یک سرگلوله در کندهار جان سه کودک را گرفت             ادامه گشت زنی پهپادهای ناشناس در آسمان افغانستان            تثبیت صدر نشینی آرسنال با تحقیر چلسی            العین امارات با حذف الهلال به فاینل صعود کرد            بخیت خواستار رفع محدودیت‌های تحصیلی و کار زنان در افغانستان شد            






تاریخ نشر: 1393/3/22 - 11:00:59
تعداد بازدید: 1411
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مهدی موعود(عج)، واپسین ناجی انسان و جهانِ بیسامان!
مهدی موعود(عج)، واپسین ناجی انسان و جهانِ بیسامان!

آفریدگار انسان و جهان، آفرینش جهان و انسان را بر اساس نظم و عدل بنا نهاده است. این حقیقت علاوه بر آنكه از آیات وحی برداشت می‌شود، مطالعه اوراق كتاب آفرینش بشر و طبیعت نیز بر آن صحه می‌گذارد. عدالت خواسته‌ی فطری و ذاتی هر انسانی و در هر عصر و مكانی بوده، می‌باشد و خواهد بود.
عدالت گوهر گمشده‌ی همه‌ی انسان‌ها و در همه‌ی اعصار و قرون تاریخ حیات بشری بوده و زاده انسان، همواره در انتظار عدالت، چشم امید به دور دستها دوخته است. 
آفریدگار انسان به عنوان تأمین كننده‌ نیازهای مادی و معنوی انسان‌ها به نیاز و حس عدالت‌جویی و عدالت خواهی انسان‌ها نیز بی‌توجه نبوده، و در متون ادیان الهی، وعده‌ها و پیشگویی‌های زیادی مبنی بر برقراری عدالت بوسیله‌ی فردی از سلاله‌ی پاكان و پیامبران، به چشم می‌خورد كه روز معینی ظهور خواهد كرد و جهان غرق در تاریكی ستم و بیداد را، با نور علم، معرفت و عدالت، روشن خواهد ساخت.
در ادیان آسمانی‌ای مانند یهودیت، مسیحیت و اسلام كه سه دین بزرگ و پرطرفدار عصر كنونی به شمار می‌روند، سخن از آمدن منجی موعود بسیار رفته است و در عبارت‌های فراوانی از متون دینی آنان، پیامبران و پیشگامان هر سه دین جهانی، پیشگویی‌های صریح و روشنی مبنی بر ظهور منجی موعود در آخر الزمان به چشم میخورد و جالب توجه اینكه حتی در ادیان غیر الهی نیزبه ضرورت منجیِ انسان و جهان توجه و تأكید گردیده است و متون دینی آنان نیزكس یا كسانی را به عنوان منجیان موعود به پیروان‌شان معرفی می‌كنند! كه این موضوع نیز خود گواه دیگری بر عدالت خواهی فطری انسان‌ها اعم از موحد و غیر موحد آنان می‌باشد. 
در ادیان الهی اگر چه بر اصل وجود منجیِ موعود و ظهور او در آخرالزمان، توافق وجود دارد، اما نسبت به مصداق منجی موعود و نجات دهنده انسان و جهان كه چه كسی خواهد بود، در میان پیروان ادیان الهی اختلاف وجود دارد؛ چنانچه مسیحیان، حضرت عیسی‌مسیح را مصداق منجی موعود دانسته كه روزی از آسمان اجلال نزول خواهد كرد و جهان غرق در تاریكی ظلم و ستم را نجات خواهد بخشید. 
یهودیان به عیسی ناصری به دیده منجی موعود می‌نگرند كه همان عیسی ابن مریم پاك بوده و مسلمانان باورمندند كه منجی موعود كسی نخواهد بود جز یكی از ائمه‌ی دوازده‌گانه كه از فرزندان با واسطه‌ی پیامبر اسلام بوده و در آخرالزمان به داد انسان رنجور عصر رسیده و حكومت ضعیف شدگان و ستم‌دیدگان را بنا نهاده و نظام عدل و برابری انسان‌ها را در سرتاسر كره زمین برقرار خواهد كرد.
اوصاف و ویژگی‌هایی كه برای منجی موعود در اسلام بیان گردیده است بسیار شفاف، روشن و واضح‌تر از خصوصیاتی است كه در متون دینی دو آئین مسیحیت و یهودیت نسبت به منجی موعود، دیده می‌شود و این ادعا با مطالعه متون دینی هر سه دین بزرگ می‌تواند دلیلمند گردد كه این قلم ابدا قصد بی‌انصافی و اجحاف نسبت به ادیان غیر اسلامی را ندارد و مطالعه كننده‌ی هوشمند و منصف، خود به این حقیقت دست خواهد یازید. در اسلام، جزئیات بسیاری نسبت به منجی موعود، اوصاف و ویژگی‌های او، تعداد یاران او، مركز حكومت و دولت او، مدت حكومت او، دوستان و طرفداران او، دشمنان او و تمامی مسایل ریز و درشت زندگی با قداست آن بزرگوار وجود دارد. 
در اسلام تقریبا تمامی مواردی كه به منجی موعود و معرفی او برای بشریت لازم است، اشاره شده و به تنها چیزی كه ابدا بدان پرداخته نشده و آگاهی بر آن را مخصوص دانش خداوند متعال دانسته‌اند، زمان دقیق ظهور آن فرخنده پی می‌باشد كه طبق احادیث نبوی و روایات منقول از ائمه‌ی یازده گانه‌ی شیعه، از بیان دقیق زمان ظهور منجی موعود شدیدا نهی شده است. 
چرا كه طبق باورمندی‌های دینی مذهبی شیعیان، دانستن دقیق زمان ظهور مهدی موعود(ع) تنها و تنها در انحصار آگاهی و دانش خداوندی است واحدی غیر از خداوند متعال بر زمان ظهور آن بزرگوار اطلاع و آگاهی ندارد و بالاتر اینكه حتی شخص منجی موعود نیز از وقت و زمان دقیق ظهور خویش اطلاع ندارد و فقط منتظر فرمان الهی است كه چه زمانی فرمانده كل خداوند قهار فرمان خروج و ظهور او را صادر می‌كند! و این از دیدگاه عقلانی نیز پذیرفته است؛ چرا كه صلاح كار جهان و انسان را چه كسی بهتر از آفریدگار انسان و جهان می‌داند كه صلاح مملكت خویش خسروان دانند! و آنچه به ما بندگان بی‌نوا مربوط می‌شود آن است كه از خداوند متعال، عاجر‌اند و خاضعانه بخواهیم تا بر ابناء بشر،منت نهاده و بیش از این به ستم‌كاران و جفا پیشگان، مهلت ندهد و با اذن خروج به عبد صالح و حجت بالغه خودش به كار انسان و جهان سامان بخشد.
با توجه به مطالب گفته شده، اگر چه نمی توان زمان مشخص ظهور منجی موعود اسلامی را پیش بینی کرد؛ اما با توجه به آثار و نشانه‌هایی که در آیات قرآن حکیم و سخنان پیامبر اسلام و امامان شیعه در باره آخرالزمان و ظهور آن حضرت گفته شده است، میشود حدس و گمانهایی را و البته به صورت امکان و احتمالاتی مبنی بر نزدیک بودن زمان ظهور، اظهار و ابراز کرد. 
از مجموع آیات، احادیث و روایات وارد شده در زمینه آخرالزمان و نزدیکی زمان ظهور، چنین برمی آید که در آن دوره، انسانها در هر گوشه وکنار جهان به طغیان و سرکشی روی میآورند. جنگ و خونریزی در میان انسانها بسیار میشود؛ فساد همه جانبه اخلاقی و اجتماعی دامنگیر بشر میشود؛ ظلم و ستم در همه جا حاکم میگردد؛ انسانهای موحد و مومن خوار و ذلیل شده و منافقان عزیز و مود احترام قرار میگیرند؛ در ازدحام و هجوم فساد و فحشای همه جانبه حتی در کشورهای اسلامی، حفظ و نگهداری ایمان بینهایت مشکل میشود و بلاخره جنگها و نبردهای عظیم و پر خسارت جانی و مالی‌ای که به راه خواهد افتاد و مرکز بیشتر آن جنگها کشورهای اسلامی در خاور میانه خواهد بود.
با نگاهی ولو گذرا به اوضاع و شرایط کنونی حاکم در سرزمینهای اسلامی و دخالتهای آشکار دشمنان اسلام در امورات کشورهای اسلامی، لااقل این ادعا را میتوان داشت که بشر امروز، در آخرالزمان و در آستانه ظهور منجی عالم انسانیت قرار دارد. به خصوص با توجه به این برداشت، که آخرالزمان از بدوِ در غیبت قرار گرفتن مهدی موعود اسلامی، آغاز شده و تا زمان ظهور فرخنده آن بزرگوار ادامه خواهد داشت. 
پس با عطف نظر به تفسیر بالا از آخرالزمان، بر موحدان و مومنان و مستضعفان از هر دین و آئین است که تسلیم فشارها و سختی‌های پیش از ظهور نشده و خویشتن را برای استقبال از امام پاکی‌ها و برپایی دولت عدالت محور و جهانی او (ع) مهیا و آماده کنند.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/2172






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

روابط حسنه خویش را با کشور‌های همسایه و منطقه محکم نموده‌ایم

شکست تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل تاجکستان

روابط مثبت روسیه با حکومت طالبان ادامه خواهد داشت

یک هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل سفر کرده است

هدف دشمنان افغانستان؛ تضعیف و تجزیه کشور است

بیش از ۷ هزار پناهجوی افغان طی ۱۰ روز اخیر از پاکستان اخراج شدند

اعتراض به حکم ابتدایی در مورد میر رحمان رحمانی را رد شد

جنگ اوکراین برای ارتش امریکا حکم رگه طلا را دارد

نگرانی اسرائیل از احتمال باز داشت نتانیاهو

پایان سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان

گفتگوی کابلوف و متقی درباره‌‌ی نشست آینده‌ی دوحه در مورد افغانستان

انفجار یک سرگلوله در کندهار جان سه کودک را گرفت

ادامه گشت زنی پهپادهای ناشناس در آسمان افغانستان

تثبیت صدر نشینی آرسنال با تحقیر چلسی

العین امارات با حذف الهلال به فاینل صعود کرد

بخیت خواستار رفع محدودیت‌های تحصیلی و کار زنان در افغانستان شد

بررسی موضوع گشایش بندر واخان از سوی چین

صدای زنان باید بخشی از هر گفتگو و تعامل سازنده با طالبان باشد

کارهای بزرگتر از داوود خان را انجام داده‌ایم

پرواز نخستین گروه از زایران ایرانی پس از ۹ سال برای ادای حج عمره به عربستان

کشته شدن ۱۱ جنگجوی مسلح توسط نیرو های پاکستانی

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان

هشدار سازمان ملل از افزایش تعداد کودکان مبتلا به سوء تغذیه در افغانستان

آغاز مذاکرات درباره توافق همکاری امنیتی امریکا و اوکراین

نگرانی سازمان ملل از تاثیر جنگ بر سلامت روانی مردم غزه


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.