درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-01-31  |  2024-04-19  |  بروز شده در: 1403/01/31 - 10:39:3 FA | AR | PS | EN
عربستان از عدم پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تاسف کرد             امروز برگزاری بزرگ‌ترین رای‌‌گیری جهان در هند آغاز شد            تلویزیون دولتی ایران: اصفهان در امنیت و آرامش به سر می برد            قدردانی رینا امیری از البانیا به خاطر حمایت از مردم افغانستان             پسکوف امریکا را به سود بردن از جنگ در اوکراین متهم کرد            نیویارک تایمز از حمله اسرائیل به ایران خبر داد، ایران این خبر را رد کرد            شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان و گزارش رسانه های خارجی در مورد آن            امریکا عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد            حذف میلان و لیورپول از لیگ اروپا در شب صعود لورکوزن؛ آتالانتا و روم            تاکید یوناما و هند بر رسیدگی به چالش‌های موجود در افغانستان            ناتوانی اکثر شهروندان افغانستان به تامین غذا و مسکن             حذف زنان از جامعه مانع به رسمیت شناخته شدن حکومت طالبان است            شهید یا زخمی شدن یک کودک در هر 10 دقیقه در غزه             احتمال برف‌باری و بارندگی‌های شدید در ۲۹ ولایت کشور            فوتسالران افغانستان نخستین بازی شان را 3 بر 1 به ایران باختند            






تاریخ نشر: 1392/3/22 - 00:59:42
تعداد بازدید: 1399
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

زین پس به جای واژه "ترور" (Terror) می‌توانیم بگوییم"ارور"(Error)
زین پس به جای واژه
كمتر از یك ماه از حادثه قتل سرباز انگلیسی در خیابانی در حومه لندن می‌گذرد و بازخوانی این حادثه و حواشی آن بسی جای تأمل و بازبینی دارد.

كمتر از یك ماه از حادثه قتل سرباز انگلیسی در خیابانی در حومه لندن می‌گذرد. روز چهارشنبه 22 می2013 (1 خرداد/جوزا 92) دو مهاجم نیجریه‌ای تبار، یك سرباز انگلیسی ارتش را به وسیله چاقو و ساطور در ملأعام به قتل رساندند و به جای فرار، در مقابل دوربین‌ها و دیدگان شاهدان عینی، هدف خود را تلافی سیاست انگلیس علیه مسلمانان عراق و افغانستان اعلام كردند. پس از این حادثه دلخراش، مسئولان امنیتی انگلیس، احتمال دادند كه قتل فجیع این سرباز، یك اقدام تروریستی بوده است. اما چه زمانی به یك واقعه خشونت‌آمیز "تروریستی" می‌گویند؟

بعد از 11 سپتامبر 2001 هنگامی كه تصاویر "محمد عطاء" عضو شبكه تروریستی القاعده و مظنون اصلی حوادث، منتشر شد، طوفان تبلیغاتی كه علیه مسلمانان به راه افتاد، یك هدف را در اذهان عمومی دنبال می‌كرد و آن اینكه "تروریست" كسی است كه قرآن می‌داند و ریش دارد!

این تزریقات مسموم، به مدت 12 سال، هجمه وسیع جنگ روانی علیه قشر عظیمی از مردم دنیا را در پی داشت. تا اینكه بعد از انفجارهای بوستون‌گیت در آوریل 2013 كاخ سفید یك سناریوی مبهم دولتی را تكرار می‌كرد، گویی انظار مردمی باید به این نتیجه می‌رسیدند كه "تروریست" ممكن است بدون ریش بوده و حتی همسر آمریكایی داشته باشد.

اكنون قتل سرباز آمریكایی در ماه می2013 خشم عمومی مردمی را برانگیخت كه دولت می‌كوشد همواره مسلمانان را در چشم آنان به "بمب‌های ساعتی" بشناساند. این بمب‌ها هر لحظه، در هر ساعت از روز و در هر مكان عمومی و شهری ممكن است ناگهان عمل كند. وحشت‌پراكنی از مسلمانان و القای ترس از احكام دین اسلام، به گزینه‌ای سیاسی برای جنگ سیاستمداران در قبال رخدادهای منطقه تبدیل شده است.

"اریک رادولف" (Eric Rudolph) در بازی‌های المپیک سال 1996 (آتلانتا) اقدام به بمب‌گذاری نمود و چهره این رقابت‌ها را مخدوش کرد.

در جریان این بمب گذاری تروریستی، 2 نفر کشته و 111 نفر مجروح شدند. وی اظهار داشت كه با هدف (خشمگین کردن، عاجز ساختن و شرمسار کردن دولت واشنگتن در چشم جهانیان)، دست به این اقدام زده است. او می‌خواسته دولت را به لغو بازی‌ها، یا حداقل ایجاد وضعیت ناامنی در خیابان‌های اطراف ورزشگاه‌ها مجبور کرده و در نتیجه، مقادیر فراوان پول سرمایه‌گذاری شده برای این بازی‌ها را از بین ببرد. (بیل کلینتون) رییس جمهور وقت آمریکا یک روز بعد از بمب‌گذاری، این عمل را یک اقدام شنیع توصیف کرد. گرچه این اقدام موجب وحشت آمریکا و المپیک آتلانتا شد و بمب‌گذاری‌های گاه و بیگاه "القاعده" یا سایر گروه‌های اسلامگرای افراطی، به عنوان تروریسم تعریف می‌شود، اما رادولف، هیچگاه به عنوان تروریست محکوم نشد.

آنچه مسلم است اینكه دولت آمریكا به ریاست "جورج دبلیو بوش"، نخستین مطرح‌كننده اتهامات و عوام‌فریبی‌های جسورانه علیه مسلمانان بود. عوام‌فریبی‌هایی كه شاید در آغاز قرن 21 توانست مردمی خسته از خشونت را با خود همراه سازد اما در نهایت هر سال با گزارشات آماری سازمان پلیس بین‌الملل ("اینترپل") و نظامی‌گری‌های پی‌درپی آمریكا، بیشتر رنگ باخت. گزارش آمارهای مختلف از وقوع "ترور" و پس‌زمینه‌های آن، حاكی از آن بود كه اتفاقاً خود دولت‌هایی كه بلندگوی شكایت از تروریسم را در دست گرفته‌اند، به نقض حقوق بشر متهم هستند.

نقشه شدت اقدامات تروریستی در كشورهای جهان- سال 2009

البته كاخ سفید، برای پیاده كردن راهبردهای جنگی، شدیداً به "سناریوهای دروغ" (Error-Szenarien) احتیاج داشت و دارد؛ لذا بحث "ترور" را هر جا كه می‌شد، در مسائل داخلی و خارجی خود گنجانده است.

تمامی وقایع "تروریستی" اخیر در جهان، تبدیل شدن كلیدواژه "تروریسم" به محور مذاكرات، فعالیت‌ها، رویكردها و راهبردهای سیاست داخلی و خارجی دولت‌های گوناگون و برخورد سیاستمداران با آن سبب شده تا سایت تحلیلی "كامپكت ماگاسین" (compact magazin) به نتیجه قابل تأملی در این زمینه برسد:

اگر (ت)ی "تدلیس" و فریب را از ‌"تروریسم بین‌المللی" (international Terrorism) حذف كنیم، می‌شود "اروریسم بین‌المللی" (international Errorism)!!! در نتیجه اگر تمام عبارات و جملات با این موضوع، این چنین خوانده و نوشته شوند، به فرهنگ پرده برداشته‌ای از اصول استكباری برخورد می‌كنیم كه مصداق‌های فراوانی برای آن وجود دارند اما در اینجا به چند نمونه از آن بسنده می‌كنیم:

مبارزه با اِروریسم= Error به معنی خطا، در بحث حاضر به خطا در انتقال اخبار صحیح رسانه‌ای اشاره دارد كه اعتراض و مقاومت مخاطب را برمی‌انگیزد.

حادثه اروریستی= حادثه‌ای خشونت‌بار اما جعلی (Error) كه متهمان یا مظنونین آن، چه با همدستی مستقیم و چه غیرمستقیم سازمان‌های امنیتی، قرار است دست‌آویزی برای سیاست‌ها و برنامه‌های آتی باشند.

انگیزه‌های اروریستی= برخی تحولات اقتصادی و سیاسی، بدون كسب مشروعیت عامه، اساساً امكان‌پذیر نیست. این مهم‌ترین انگیزه برای فریب (Error) عوام و توجیه آغاز جنگ‌های نظامی است.

رژیم‌های مبتنی بر ارور= حكومت‌های مبتنی بر القای رعب و وحشت برای پیاده سازی مقاصد دیپلماتیك، مردم خود را با دروغ (Error)، دچار اشتباه در قضاوت می‌كنند.

حامیان اروریست= كشوری مانند ایران كه خود در طول تاریخ، همواره قربانی تروریست بوده و چهره‌های شاخص و اندیشمندان خود را از دست داده‌ است یا دولت سوریه كه هزینه‌های بسیاری برای مقابله با تروریست‌های تجهیزشده از سوی آمریكا، بر دوشش تحمیل شده، در یك صحنه‌گردانی هدفدار و نادرست (Error)، حامی تروریست معرفی می‌شوند.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/174






*
*

*



نیز بخوانید

ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید


دیدگاه نامزدهای انتخابات روسیه درباره جنگ اوکراین


کمک های انسانی به غزه یا یک نمایش نظامی تمام‌عیار


اروپا در اندیشه خارج شدن از وابستگی بیش‌ازحد به امریکا


پافشاری روسیه بر تعامل با حکومت طالبان در افغانستان


سیاست دولت جدید پاکستان درقبال مهاجران تغییر خواهد کرد؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

برگزاری سومین دور گفتگوهای همکاری طالبان با چین

عربستان از عدم پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تاسف کرد

امروز برگزاری بزرگ‌ترین رای‌‌گیری جهان در هند آغاز شد

تلویزیون دولتی ایران: اصفهان در امنیت و آرامش به سر می برد

قدردانی رینا امیری از البانیا به خاطر حمایت از مردم افغانستان

پسکوف امریکا را به سود بردن از جنگ در اوکراین متهم کرد

نیویارک تایمز از حمله اسرائیل به ایران خبر داد، ایران این خبر را رد کرد

شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان و گزارش رسانه های خارجی در مورد آن

امریکا عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد

حذف میلان و لیورپول از لیگ اروپا در شب صعود لورکوزن؛ آتالانتا و روم

تاکید یوناما و هند بر رسیدگی به چالش‌های موجود در افغانستان

ناتوانی اکثر شهروندان افغانستان به تامین غذا و مسکن

حذف زنان از جامعه مانع به رسمیت شناخته شدن حکومت طالبان است

شهید یا زخمی شدن یک کودک در هر 10 دقیقه در غزه

احتمال برف‌باری و بارندگی‌های شدید در ۲۹ ولایت کشور

فوتسالران افغانستان نخستین بازی شان را 3 بر 1 به ایران باختند

درخواست برای مسدود شدن شبکه اجتماعی «ایکس» در پاکستان

چین خواستار پاسخگو بودن حکومت طالبان به نگرانی جهان شد

ساخت 470 کیلومتر کانال آب توسط سازمان ملل متحد در افغانستان

مواجه بودن غزه با وخیم‌ترین فاجعه بشری

فاش شدن زمان حمله اسرائیل به ایران

ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید

بازداشت شش تن در ارتباط به پرونده‌ی بزرگترین سرقت طلا در کانادا

اعلام فهرست فلم‌های اولین جشنواره بزرگ فلم مسلمانان

بزودی تشخیص نارسایی قلبی با موبایل امکان پذیر می‌شود


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.