درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-06  |  2024-04-25  |  بروز شده در: 1403/02/05 - 14:39:4 FA | AR | PS | EN
شکست تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل تاجکستان             روابط مثبت روسیه با حکومت طالبان ادامه خواهد داشت            یک هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل سفر کرده است             هدف دشمنان افغانستان؛ تضعیف و تجزیه کشور است             بیش از ۷ هزار پناهجوی افغان طی ۱۰ روز اخیر از پاکستان اخراج شدند            اعتراض به حکم ابتدایی در مورد میر رحمان رحمانی را رد شد            جنگ اوکراین برای ارتش امریکا حکم رگه طلا را دارد            نگرانی اسرائیل از احتمال باز داشت نتانیاهو            پایان سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان             گفتگوی کابلوف و متقی درباره‌‌ی نشست آینده‌ی دوحه در مورد افغانستان            انفجار یک سرگلوله در کندهار جان سه کودک را گرفت             ادامه گشت زنی پهپادهای ناشناس در آسمان افغانستان            تثبیت صدر نشینی آرسنال با تحقیر چلسی            العین امارات با حذف الهلال به فاینل صعود کرد            بخیت خواستار رفع محدودیت‌های تحصیلی و کار زنان در افغانستان شد            






تاریخ نشر: 1398/10/28 - 22:52:5
تعداد بازدید: 654
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اهداف دولت جانسون از قرار دادن حزب الله در لیست تروریسم
لابی صهیونیستی در جریان تبلیغات انتخاباتی تلاش فراوانی برای ضدیهودی نشان دادن کوربین و تقویت کارزار انتخاباتی محافظه کاران انجام داد و در نتیجه با پیروزی غیرمنتظره جانسون طبیعتاً صهیونیست‌ها اکنون پاداش این همکاری را در اقدام نمادین تروریستی اعلام شدن حزب الله دریافت کردند

 

دولت انگلیس روز گذشته اعلام کرد به طور کامل حزب الله لبنان را در لیست گروه‌های تروریستی قرار داده است. وزارت خزانه‌داری انگلیس اعلام کرد: حزب‌الله لبنان را به موجب قانون " تامین مالی تروریسم" به طور کامل در لیست "تروریسم" قرار دادیم و درآمدهای آن بلوکه خواهد شد. این ممنوعیت انگلیس که از روز جمعه با تأیید مجلس به اجرا درآمد ، به این معنی است که هر کس عضو حزب الله باشد یا از آن حمایت کند با مجازات احتمالی تا 10 سال زندان مواجه خواهد شد.

لندن پیش از این در سالهای 2001 و 2008 به ترتیب واحد امنیت خارجی حزب الله و جناح نظامی آن را تروریستی اعلام کرده بود، اما اکنون می خواهد بازوی سیاسی این گروه را نیز تحریم کند. اما در شرایطی که لبنان درگیر بحران داخلی پس از شگلگیری اعتراضات مردمی و استعفای دولت حریری است و همچنین تنش‌ها در منطقه به واسطه رویارویی آمریکا و متحدانش با محور مقاومت در عراق و سوریه شدت یافته است انگیره‌های دولت تماماً محافظه کار لندن رنگ و بوی همسویی بیشتر با سیاست های آمریکا در منطقه طی آینده را نشان می دهد.

 

حزب الله و بحران سیاسی در لبنان

لبنان طی سه ماه اخیر با موجی از اعتراضات مردمی به وضعیت اقتصادی نابسامان رو به رو شده است که در نتیجه آن کابینه سعد حریری استعفا و در خلا نبود اجماع میان گروه‌ها و جریان‌های سیاسی در مورد شکلگیری دولت جدید بحران سیاسی هم اکنون دامن این کشور مهم منطقه را گرفته است. لبنان محل تلاقی منافع بازیگران بین المللی است که این امر موجب تأثیرگذاری رقابت‌های خارجی بر تحولات داخلی این کشور شده است. تا پیش از شکلگیری اعتراضات و استعفا حریری، در نتیجه پیروزی در انتخابات پارلمانی سال گذشته جناح اکثریت در کابینه ائتلافی لبنان وابسته به مقاومت یعنی جریان 8 مارس بود. این امر که تأثیرات خود را در موضوعات سیاست خارجی بویژه در مورد تحولات سوریه و موضوع فلسطین به وضوح نشان میداد موجب نارضایتی کشورهای غربی و عربی بویژه عربستان سعودی و آمریکا از عملکرد حریری گردید. حزب الله و جبران باسیل وزیر خارجه نزدیک به مقاومت از حزب جنبش میهنی آزاد برخلاف دیدگاه‌های غربی ها و صهیونیست‌ها در پی تشهیل بازگرداندن آواره های سوری به کشور خود برآمده‌اند و از طرف دیگر مخالف روند کلی عادی سازی روابط میان اعراب و رژیم صهیونیستی هستند. در نتیجه این امر بلوک مخالف نقش آفرینی حزب الله و مقاومت در لبنان به صور مختلفی برای اعمال فشار بر حزب الله به منظور پذیرش تشکیل دولت تکنوکراتیک که به معنای خلع ید از کابینه آینده خواهد بود، تلاش میکنند و این برنامه ریزیها کماکان در حال انجام شدن است و طرح تروریستی اعلام کردن شاخه سیاسی حزب الله توسط انگلیس با دارا بودن مستقیم 3 وزیر از 30  وزارتخانه موجود در همین راستا قابل خوانش است.

 

سیاست منطقه‌ایِ انگلیس پسابرگزیت

دولت محافظه کار برویس جانسون که پس از انتخابات اخیر موفق شد اکثریت کرسی های پارلمانی را از آن خود کند اعلام کرده است که در پایان ماه ژانویه به صورت کامل برگزیت را اجرایی خواهد کرد. این امر تلاش برای شکل دادن به سیاست خارجی مستقلانه لندن از اروپا را بوجود آورده است. پایه ریزی سیاست خارجی انگلیس در دوران پسابرگزیت پیشتر و در زمان نخست وزیری ترزا می شروع شده بود. لندن در سیاست خارجی خود نشان داده است که تلاش برای نقش آفرینی بیشتر در تحولات خاورمیانه و منطقه غرب آسیا را هدف گذاری کرده است. در این میان لندن می کوشد تا همکاری بیشتری با دولت‌های ثروتمند و پرنفوذ نفتی منطقه یعنی عربستان سعودی و امارات داشته باشد که خواهان افزایش حضور امنیتی و نظامی قدرت های غربی در منطقه هستند. این موضوع رقابتی میان کشورهای اروپایی نیز بوجود آورده است چنانکه فرانسه نیز در دوران مکرون به افزایش نقش آفرینی در تحولات منطقه گرایش یافته است. طبیعتاً سیاست منطقه ای انگلیس در هماهنگی با سیاست های امریکا در منطقه ای آمریکا تنظیم خواهد شد بویژه که جانسون از دیدگاه ایدئولوژیکی با تفکرات ترامپ همسویی دارد. مع الوصف با عنایت به ضدیت دولت های عربی عربستان و امارات با حزب الله لبنان و تلاش آمریکا برای منزوی کردن در منطقه، دولت جانسون با قرار دادن حزب الله در لیست گروه های تروریستی در پی همسویی بیشتر با این بلوک سیاسی است.

 

صهیونیسم و تأثیر رقابت‌های داخلی

اما در بعدی دیگر نمی توان نقش لابی صهیونیستی در انگلیس را در تعیین خط مشی های سیاست منطقه‌ای لندن نادیده گرفت. در طول دوران مبارزات انتخاباتی موضوع حزب الله یکی از موضوعات داغ مناظره‌های انتخاباتی جانوسن و جرمی کوربین رهبر حزب کارگر بود که به اتخاذ مواضع ضدصهیونیستی مشهور است. لابی صهیونیستی در جریان تبلیغات انتخاباتی تلاش فراوانی برای ضدیهودی نشان دادن کوربین و تقویت کارزار انتخاباتی محافظه کاران انجام داد و در نتیجه با پیروزی غیرمنتظره جانسون طبیعتاً صهیونیست‌ها اکنون پاداش این همکاری را در اقدام نمادین تروریستی اعلام شدن حزب الله دریافت کردند. در واقع صهیونیست‌ها که با تقویت روزافزون توان حزب الله جرات عرض اندام نظامی در برابر لبنان را از خود سلب شده می بینند برای جلوگیری از تقویت حزب الله چشم امید به مداخلات کشورهای غربی بسته اند. سال گذشته موسسه یهودی امنیت ملی آمریکا» در گزارشی با اعتراف به توانمندی نظامی و بازدارندگی حزب الله لبنان اعلام کرد، حزب الله بیشتر از همه اعضای ناتو موشک و گلوله دارد. منابع صهیونیستی نیز بارها اعتراف کرده اند که اسرائیل توان مقابله با موشک هایی که از لبنان یا سوریه در صورت وقوع درگیری نظامی در جبهه شمالی شلیک خواهند شد، را ندارد. سامانه مختلفی از جمله گنبد آهنین و حیتس نمی توانند موشک هایی که به جبهه داخلی اسرائیل شلیک خواهد شد را رهگیری کند.

انتهای مطلب

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/12897


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

روابط حسنه خویش را با کشور‌های همسایه و منطقه محکم نموده‌ایم

شکست تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل تاجکستان

روابط مثبت روسیه با حکومت طالبان ادامه خواهد داشت

یک هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل سفر کرده است

هدف دشمنان افغانستان؛ تضعیف و تجزیه کشور است

بیش از ۷ هزار پناهجوی افغان طی ۱۰ روز اخیر از پاکستان اخراج شدند

اعتراض به حکم ابتدایی در مورد میر رحمان رحمانی را رد شد

جنگ اوکراین برای ارتش امریکا حکم رگه طلا را دارد

نگرانی اسرائیل از احتمال باز داشت نتانیاهو

پایان سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان

گفتگوی کابلوف و متقی درباره‌‌ی نشست آینده‌ی دوحه در مورد افغانستان

انفجار یک سرگلوله در کندهار جان سه کودک را گرفت

ادامه گشت زنی پهپادهای ناشناس در آسمان افغانستان

تثبیت صدر نشینی آرسنال با تحقیر چلسی

العین امارات با حذف الهلال به فاینل صعود کرد

بخیت خواستار رفع محدودیت‌های تحصیلی و کار زنان در افغانستان شد

بررسی موضوع گشایش بندر واخان از سوی چین

صدای زنان باید بخشی از هر گفتگو و تعامل سازنده با طالبان باشد

کارهای بزرگتر از داوود خان را انجام داده‌ایم

پرواز نخستین گروه از زایران ایرانی پس از ۹ سال برای ادای حج عمره به عربستان

کشته شدن ۱۱ جنگجوی مسلح توسط نیرو های پاکستانی

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان

هشدار سازمان ملل از افزایش تعداد کودکان مبتلا به سوء تغذیه در افغانستان

آغاز مذاکرات درباره توافق همکاری امنیتی امریکا و اوکراین

نگرانی سازمان ملل از تاثیر جنگ بر سلامت روانی مردم غزه


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.