درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-01-28  |  2024-04-16  |  بروز شده در: 1403/01/28 - 12:48:1 FA | AR | PS | EN
کشته و زخمی شدن 12 تن به دنبال تیراندازی درامریکا            بورل: دلیلی برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران نداریم            مسدود شدن دروازه تورخم به روی بیماران فاقد اسناد قانونی            انداختن زباله‌ها در دریای کابل ممنوع شد             ملا برادر: پُر شدن بندهای آب سبب رشد زراعت و افزایش تولید برق می شود            عراق به دنبال پایان دادن به مأموریت ائتلاف بین المللی است             معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه            نتانیاهو با حمله به کنسولگری ایران جنگ غزه را بین المللی            رییس‌جمهور چین بر توسعه روابط پیکن و برلین تأکید کرد             باران و سیلاب، راه های ارتباطی مرکز با والسوالی های نورستان مسدود کرد            افزایش سطح تولید برق در بندهای داخلی کشور            عبدالرحمن لوگری؛ حمله انتحاری ۲۰۲۱ در میدان هوایی کابل را انجام داده بود             رزمایش مشترک نظامی روسیه و تاجکستان در نزدیکی مرز افغانستان آغاز شد            جشنواره گول چسلی در آخرین بازی هفته سی‌و‌سوم لیگ برتر            تبدیل شدن اسرائیل با اقدامات تحریک آمیزش به اوکراین دوم            






تاریخ نشر: 1393/7/23 - 02:02:23
تعداد بازدید: 1163
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

متن کامل گزارش وزارت دفاع چین از توان موشکی ایران
موشک‌های میانبرد ایران می‌تواند تمام پایگاههای نظامی آمریکا در خلیج‌فارس را هدف بگیرد
موشک‌های میانبرد ایران می‌تواند تمام پایگاههای نظامی آمریکا در خلیج‌فارس را هدف بگیرد

گزارش وزارت دفاع چین با تاکید بر تدافعی بودن راهبرد نظامی تهران، نوشته است که ایران امروز به موفقیت‌های زیادی در زمینه توسعه موشک‌های میان‌برد رسیده و می‌تواند تمامی پایگاههای آمریکا در منطقه خلیج‌فارس را هدف قرار دهد.

وزارت دفاع چین گزارشی از قابلیت موشکی ایران منتشر کرد که در آن ضمن تأکید بر تدافعی بودن راهبرد نظامی ایران اعلام کرد که امروز، تصریح کرده که این کشور به موفقیت‌های زیادی در زمینه تولید موشک‌های میانبرد رسیده و اکنون تمامی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس در برد موشک‌های ایران قرار دارد.

متن کامل گزارش وزارت دفاع چین از توانمندی موشکی ایران به شرح زیر می‌باشد:

مرحله اول: طرح آغاز تولید موشک

اولین برنامه توسعه موشکی ایران به اواخر دوران رژیم پهلوی بازمی‌گردد. در دوران حکومت شاه، ایران و اسرائیل برنامه (نفت در قبال تسلیحات) را توسعه بخشیدند. در حین چهارمین جنگ خاورمیانه در سال 1973، اسرائیل، فناوری موشک بالستیک (جریکو1) را داشت تا به ایران در ساخت یک پایگاه تحقیق و توسعه و تولید و آزمایش موشک و همچنین در طرح توسعه موشک‌های بالستیک میان برد با برد 1500 کیلومتر کمک کند اما این همکاری زیاد طول نکشید. بعد از انقلاب اسلامی 1979 ایران، اسرائیل خیلی سریع کارشناسان خود را از ایران خارج کرد و برنامه توسعه موشکی ایران نیز متوقف شد.

به دنبال جنگ ایران و عراق و استفاده عراق از حملات موشک بالستیک علیه ایران، تهران به اندازه‌ای متحمل خسارت شد که از جامعه بین‌الملل درخواست کمک کرد. ایران به مدت 8 سال رقابت تسلیحات موشکی را با عراق آغاز کرد. موشک‌های ایران هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت به خوبی موشک‌های بالستیک عراق نبود. اختلاف بزرگ بین قابلیت موشک بالستیکی دو کشور عراق و ایران، نقش مهمی در استراتژی و سیاست‌های ایران به وجود آورد و عزم ایران برای آغاز تحقیقات مستقل و توسعه موشک‌های بالستیک را تقویت کرد.

در پایان جنگ ایران و عراق، موشک‌های بالستیک ایران به منظور مکان یابی حملات موشکی، تأمین امنیت ملی در یک برهه مهم از زمان و همچنین مهار رقبای بالقوه به اجرا در‌آمد. در طول این دوران، ایران با موفقیت شماری از موشک‌های بالستیک میان‌برد را تولید کرد و در زمینه فناوری چندمرحله‌ای نیروی محرکه و فناوری سوخت جامد، پیشرفت‌هایی را به دست آورد. ایران هم‌اکنون بعد از یک تلاش 20 ساله، قدرتمندترین زرادخانه موشکی خاورمیانه را دارد، مجموع انواع موشک‌های فعال این کشور بیش از یکهزار و 500 فروند است. حتی ژنرال‌های آمریکایی در حوزه فرماندهی مرکزی آمریکا مجبور به اعتراف شدند که شمار تسلیحات بالستیکی ایران بسیار زیاد است و این قابلیت را دارد تا در میدان‌های نبرد یک تهدید نظامی واقعی باشد.

مرحله دوم: نوآوری در تولید موشک همچنان ادامه دارد

 

بعد از پایان جنگ ایران و عراق، ایران برنامه توسعه موشک بالستیک خود را آغاز کرد. ایران بعد از چند دهه پیشرفت‌های مدوام، موشک‌های بالستیک (شهاب-3)، (فاتح-110) و (زلزال 2) و دیگر موشک‌های میانبرد با توانایی نفوذ، تحرک و دیگر قابلیت‌های کلیدی فنی را تولید کرد.

(شهاب 3) موشک بالستیک سوخت مایع با برد یکهزار و 280 کیلومتر با قابلیت حمل کلاهک یکهزار و 158 کیلوگرم در سال 2003 وارد خدمت رسمی در نیروهای مسلح ایران شد. (شهاب 3) با قابلیت بازدارندگی می‌تواند به خاورمیانه و خلیج فارس برسد. ایران به منظور مقابله با چالش‌های سامانه‌های ضدموشک آمریکا، (شهاب 3) ارتقا یافته را تولید کرد. موشک‌های (شهاب )3 ارتقا یافته می‌تواند به طرز موثری مانع استفاده از سامانه ضدموشکی برای رهگیری پارامترهای مداری شود و همچنین به طرز موثری قابلیت نفوذ بالا دارد.

از آنجایی که موشک‌های سری (شهاب 3) از فناوری پرواز تک مرحله‌ای استفاده می‌کنند، برد آنها محدود است. ایران به منظور تقویت برد موشک‌، فناوری نیروی محرکه پرواز دو مرحله‌ای را مورد بررسی قرار داد. (فاتح 110) در مرحله اول از سوخت مایع استفاده می‌کند و در مرحله دوم از سوخت جامد استفاده می‌کند و همین امر برد آن را به 2000 کیلومتر افزایش داده است. ایران در سال 2009، با موفقیت موشک‌های (زلزال 2) با سوخت جامد را مورد آزمایش قرار داد. زمان آماده‌سازی برای پرتاب این موشک 30 دقیقه بود و دقت آن به 350 متر ارتقا یافت.

مرحله 3: پیروزی در آینده و رسیدن به هدف بلند مدت

در حال حاضر، ناوگان موشک‌های میانبرد ایران می‌تواند تمام پایگاههای نظامی آمریکا در منطقه خلیج‌فارس را هدف قرار دهد. به طور کلی مسیر آینده توسعه موشک از سه جنبه زیر است:

توانایی نفوذ پیشرفته موشک: (شهاب 3) ارتقایافته، بارزترین ویژگی آن، ظاهر طرح کلاهک است که به شکل سیلندر کوچک مخروطی شکل و سامانه نیروی محرکه داخلی آن آست که اجازه می‌دهد که پایه کلاهک محرک باشد.

تقویت دقت برخورد موشک: از میان فناوری هدایت موشک، ایران احتمالاً از فناوری هدایت ردیابی داخلی، هدایت ماهواره‌ای و دیگر فناوری‌های پیچیده هدایت موشک استفاده کند و از جدیدترین تکنیک‌های اصلاح‌شده هدایت موشک استفاده کند تا دقت موشک‌های خود را افزایش دهد.

تقویت قدرت احیای موشک: اکثر جدیدترین موشک‌های ایران از سوخت جامد استفاده می‌کند. موشک‌های سوخت جامد، ساختار ساده‌ای دارد و می‌تواند برای طولانی مدت سوخت را ذخیره کند، قابلیت مانور بهتر را دارد، قابلیت پنهان شدن دارد و احتمال کشف آن بسیار پایین می‌آید. احتمال این وجود دارد که ایران موشکی را تولید کند که قدرت استتار بیشتر را داشته باشد و استتار به مفهوم آن است که توانمندی موشک برای احیا تقویت شود.

به منظور عملکرد تکنیکی و تاکتیکی موشک، بهبود برد، افزایش دقت، قابلیت نفوذ و همچنین به منظور بهبود هریک از این شاخصه‌ها، به قابلیت چشمگیر فنی و منابع مالی برای پشتیبانی از آنها نیاز است.

در واقع، در تولید موشک‌های بالستیک، آستانه فناوری موشک میان برد بالا نیست اما عبور از مشکلات کنونی همچون بهبود توانمندی نفوذ و دقت پرتاب موشک‌ها آسان نیست و اینها مشکلاتی است که ایران در توسعه موشک با آن روبرو است. می‌توان بیان کرد که در آینده هرچه مشکلات پیش روی ایران بزرگتر شود، سرمایه‌گذاری آنها بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام/

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/2669






*
*

*



نیز بخوانید

کشته و زخمی شدن 12 تن به دنبال تیراندازی درامریکا


عراق به دنبال پایان دادن به مأموریت ائتلاف بین المللی است


رییس‌جمهور چین بر توسعه روابط پیکن و برلین تأکید کرد


یک کشیش کلیسای آشوری در آسترلیا مورد حمله با چاقو قرار گرفت


وزیر خارجه عربستان سعودی امروز وارد پاکستان می شود


دلیلی برای امضای توافق صلح بین روسیه و زلنسکی نیست


وزیر دفاع آلمان پوتین را به هتلر تشبه کرد


کشته شدن ۱۱ تن در حمله بر یک بس مسافربری در پاکستان


بازداشت بیش از 1000 مهاجر غیرقانونی در ترکیه


اعتراض روسیه به گسترش همکاری نظامی امریکا و جاپان


ماکرون خواستار افزایش تولیدات نظامی توسط شرکت‌های فرانسوی شد


ارتش روسیه به مواضع راهبردی ارتش اوکراین حمله کرد


برای عضویت فلسطین در سازمان ملل اجماع صورت نگرفت


هدف روسیه از حملات اخیرش غیر نظامی کردن اوکراین است


تاکید امریکا بر ایستادن در کنار اسرائیل


باید بیش از هر زمان دیگری برای جنگ آماده شویم


روسیه واقعیت‌های ژئوپلتیک در اوکراین را تغییر کرده خواند


کشته شدن 23 تن در دو انفجار جداگانه در بلوچستان پاکستان


آمادگی رژیم اسرائیل برای آغاز عملیات در شهر رفح


بخش‌هایی از امریکای شمالی با خورشید گرفتگی در تاریکی فرو رفت


آتش‌بس فوری در غزه، خواست سران فرانسه، مصر و اردن


عقب نشینی به تصمیم اسرائیل یا فشار امریکا؟


کارمند نمونه هندی که در روزهای رخصتی هم در وظیفه حاضر است


ترامپ بایدن را به مصرف مواد مخدر متهم کرد


نگرانی زلنسکی از پایان یافتن ذخیره راکت های کشورش





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

حمایت اتحادیه اروپا از بیماران سرطانی در افغانستان

کشته و زخمی شدن 12 تن به دنبال تیراندازی درامریکا

بورل: دلیلی برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران نداریم

مسدود شدن دروازه تورخم به روی بیماران فاقد اسناد قانونی

انداختن زباله‌ها در دریای کابل ممنوع شد

ملا برادر: پُر شدن بندهای آب سبب رشد زراعت و افزایش تولید برق می شود

عراق به دنبال پایان دادن به مأموریت ائتلاف بین المللی است

معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه

نتانیاهو با حمله به کنسولگری ایران جنگ غزه را بین المللی

رییس‌جمهور چین بر توسعه روابط پیکن و برلین تأکید کرد

باران و سیلاب، راه های ارتباطی مرکز با والسوالی های نورستان مسدود کرد

افزایش سطح تولید برق در بندهای داخلی کشور

عبدالرحمن لوگری؛ حمله انتحاری ۲۰۲۱ در میدان هوایی کابل را انجام داده بود

رزمایش مشترک نظامی روسیه و تاجکستان در نزدیکی مرز افغانستان آغاز شد

جشنواره گول چسلی در آخرین بازی هفته سی‌و‌سوم لیگ برتر

تبدیل شدن اسرائیل با اقدامات تحریک آمیزش به اوکراین دوم

افزایش احتمال حمله رژیم اسرائیل به ایران

احضار سفرای ایران در چند کشور اروپایی

روسیه برای کاهش نفوذ امریکا با حکومت طالبان نزدیک می شود

افزایش احتمال انتقال افغانهای همکار با نظامیان انگلیس از پاکستان

بازگشایی شاهراه سمنگان - بلخ به روی ترافیک

یک کشیش کلیسای آشوری در آسترلیا مورد حمله با چاقو قرار گرفت

رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند

مسدود شدن شاهراه بلخ - سمنگان

تیم تحت هدایت ژابی آلونسو به سلطنت بایرن مونیخ در بوندس‌لیگا پایان داد


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.