درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-01-31  |  2024-04-19  |  بروز شده در: 1403/01/31 - 14:49:0 FA | AR | PS | EN
سفر داکتران ترکی برای تداوی رایگان کودکان افغان به کابل            کشته شدن یک دستیار نزدیک به رهبر طالبان در پاکستان             برگزاری سومین دور گفتگوهای همکاری طالبان با چین            عربستان از عدم پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تاسف کرد             امروز برگزاری بزرگ‌ترین رای‌‌گیری جهان در هند آغاز شد            تلویزیون دولتی ایران: اصفهان در امنیت و آرامش به سر می برد            قدردانی رینا امیری از البانیا به خاطر حمایت از مردم افغانستان             پسکوف امریکا را به سود بردن از جنگ در اوکراین متهم کرد            نیویارک تایمز از حمله اسرائیل به ایران خبر داد، ایران این خبر را رد کرد            شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان و گزارش رسانه های خارجی در مورد آن            امریکا عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد            حذف میلان و لیورپول از لیگ اروپا در شب صعود لورکوزن؛ آتالانتا و روم            تاکید یوناما و هند بر رسیدگی به چالش‌های موجود در افغانستان            ناتوانی اکثر شهروندان افغانستان به تامین غذا و مسکن             حذف زنان از جامعه مانع به رسمیت شناخته شدن حکومت طالبان است            






تاریخ نشر: 1393/6/27 - 01:10:39
تعداد بازدید: 1727
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

فاجعه‌ای به وسعت بشریت
فاجعه‌ای به وسعت بشریت

نویسنده: علیرضا صادقی

فاجعه کشتار صبرا و شتیلا هیچ گاه از یادها فراموش نمی شود. فاجعه‌ای که نشان از عمق توحش مقامات رژیم صهیونیستی و مزدوران تل آویو در منطقه و همچنین حامیان غربی این رژیم اشغالگر مانند ایالات متحده آمریکا و کشورهایی مانند انگلیس،فرانسه و آلمان دارد. هنوز با گذشت بیش از سه دهه از این فاجعه، نهادها و سازمانهای بین المللی اقدامی در راستای محاکمه عوامل این جنایت صورت نداده و به قول خود تل آویو را در حاشیه امنی وقیحانه قرار داده اند. كشتار پناهندگان فلسطینی صبرا و شتیلا در تاریخ 16 تا 18 سپتامبر سال 1982 میلادی و در طول جنگ داخلی لبنان به دست اشغالگران صهیونیست و برخی نیروهای تندرو در لبنان به وقوع پیوست كه این كشتار با واكنش و محكومیت شدید مجامع بین المللی همراه شد اما در ادامه شاهد سکوت همین مجامع بین المللی در قبال جنایات تل آویو بودیم.

چندی پیش روزنامه نیویورك تایمز آمریكا در تازه ترین شماره خود و همزمان با سالگرد کشتارصبرا و شتیلا، از دست داشتن آمریكا در این جنایت پرده برداشت نیویورک تایمز، با اعلام دست داشتن مقامات آمریكایی و همكاری آنها با رژیم صهیونیستی و برخی نیروهای تندرو در لبنان مبنی بر كشتار پناهندگان فلسطینی در صبرا و شتیلا، این كشتار را توطئه آمریكایی_ اسرائیلی نامید.این روزنامه با بیان اینكه كشتار پناهندگان فلسطینی در صبرا و شتیلا به دست نیروهای اشغالگر اسرائیل و همكاری نیروهای آمریكایی با آنها، چهره ایالات متحده در منطقه را با خدشه مواجه كرده این كشتار را جنایت علیه بشریت نامید.نیویورك تایمز، همچنین از همكاری و هماهنگی مقامات سابق آمریكا با اسحاق شامیر و آریل شارون وزرای خارجه و دفاع سابق رژیم صهیونیستی قبل از وقوع كشتار صبرا و شتیلا پرده بر میدارد.

32 سال پیش و در تاریخ 16 تا 19 سپتامبر 1982 نظامیان صهیونیست به رهبری (آرییل شارون) وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی و نیروهای (فالانژ) لبنان دست به کشتاری وسیع در اردوگاه‌های (صبرا و شتیلا) زدند، این دو اردوگاه در محله‌های فقیر جنوب بیروت قرار داشت و آوارگان فلسطینی را در خود جای داده بود.

این جنایت به بهانه ترور (بشیر جمیل) رهبر وقت حزب فالانژ لبنان (معروف به کتائب) و به ادعای خونخواهی وی انجام شد؛ همچنین شارون ادعا کرد که سازمان آزادیبخش فلسطین که یک ماه پیش از این جنایت لبنان را ترک کرده بودند حدود 3 هزار نفر از اعضایش را در این 2 اردوگاه نگه داشته است و حال باید پاکسازی شوند، اینگونه شد که نظامیان صهیونیست با همکاری مزدوران خود در لبنان روزهای پنج‌شنبه، جمعه و شنبه (16، 17 و 8 سپتامبر) وحشیانه به اردوگاه‌های صبرا و شتیلا هجوم بردند و دست به قتل، شکنجه، تجاوز به زنان و تکه تکه کردن جسد آنها پرداختند، جنایت به بیمارستان‌های عکا و غزه در نزدیکی این 2 اردوگاه نیز کشیده شد و پرستاران و پزشکان این بیمارستان‌ها را نیز در برگرفت.این جنایت با نظارت 3 شخص اصلی یعنی آریل شارون، (رافائل ایتان) رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و (ایلی حبیقه) مسئول امنیتی نیروهای لبنان انجام شد.

یکی  دیگر از عوامل کشتار صبرا و شتیلا سمیر جعجع بود. (سمیر جعجع) در دوران جنگ داخلی لبنان سردار جنگ لقب گرفته بود و در آن دوران یکی از اعضای گروه چریکی خانواده امین الجمیل موسوم به حزب (الکتائب) بود. این حزب پس از آن‌ که در اواخر دهه هشتاد (قرن میلادی گذشته) سعی داشت رویکرد خود را بر سایر احزاب مسیحی مارونی تحمیل کند، نام خود را به (القوات اللبنانیه) تغییر داد. جعجع یکی از فرماندهان نظامی (کشتار صبرا و شتیلا) بود. او تنها فرمانده چریکی از میان 15 نفر دیگر است که در دوران جنگ داخلی لبنان پشت میله‌های زندان قرار گرفت. جعجع بارها عازم اسرائیل شد و بسیاری از صهیونیستها  او رامی شناسند. در اولین دوران دولت (اسحاق رابین) که شعار (کمک به مسیحیان برای حمایت از خودشان) سر داده می‌شد، این گروه چریکی از کمک‌های تسلیحاتی اسرائیل بهره جست و فرماندهان آنها توسط افسران اسرائیلی آموزش دیدند که یکی از آنها سمیر جعجع بود.

جالب توجه اینکه سمیر جعجع امروز در معادلات سیاسی لبنان حضور دارد. حتی در برهه‌ای سودای حضور د ر مسند ریاست جمهوری لبنان را در سر داشت! در هر صورت نقش فالانژهای لبنانی در کشتار دسته جمعی صبرا و شتیلا به اثبات رسیده است اما به راستی چرا علیه افرادی مانند جعجع اقدامی صورت نمی گیرد؟ در هر صورت سمیر جعجع همواره با كشتارها و جنایت‌های "صبرا" و "شتیلا" همراه  است كه طی آن صدها غیرنظامی فلسطینی و نیازمندان لبنانی قربانی شدند. علاوه بر این تاریخ سیاه این فرد با كشتار، قتل و غارت ساكنان شمال لبنان قرین بوده است.

نام صبراو شتیلا یادآور فاجعه و رخداد بسیار تلخی است که وجدان هر انسان آزاده‌ای را به درد میآورد. چندی پیش آریل شارون،قصاب صبرا و شتیلا به جهنم رفت و پس از هشت سال کما در گاوداری محل زندگی خود دفن شد. نام شارون با مجموعه‌ای از جنایات علیه فلسطینیان و ملتهای عربی و اسلامی عجین شده است و از این حیث او پرسابقه ترین صهیونیستی است که دستش به خون هزاران فلسطینی و مسلمان آلوده است. فاجعه کشتار مردم روستای قبیه فلسطین در 1953 که طی آن یک گروه صهیونیستی به رهبری شارون، 69 زن و کودک را ذبح کردند، برای نخستین بار مردی را به جامعه صهیونیستی معرفی نمود که در شقاوت و سنگدلی همتایی نداشت.او بواسطه همین شقاوتش خیلی زود مناصب نظامی و پس از آن حکومتی را طی کرد. جنایت گروه تحت امرش علیه اسیران مصری در سال 1967 و سپس وقوع جنایت صبرا و شتیلا بر ضد آوارگان فلسطینی در لبنان، خیلی زود شارون مجرم را به یک شخصیت بین المللی تبدیل کرد. وسوسه جنون آمیز قدرت و ثروت، از مشخصات بارز او محسوب می‌شد. رفتار تحریک آمیز او علیه مسلمانان جهان در حادثه یورش به مسجد الاقصی در سال 2000 را که بسترساز انتفاضه دوم فلسطینیان شد، اوج جاه طلبی و قدرت طلبی شارون می‌توان به حساب آورد.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/2466






*
*

*



نیز بخوانید

ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید


دیدگاه نامزدهای انتخابات روسیه درباره جنگ اوکراین


کمک های انسانی به غزه یا یک نمایش نظامی تمام‌عیار


اروپا در اندیشه خارج شدن از وابستگی بیش‌ازحد به امریکا


پافشاری روسیه بر تعامل با حکومت طالبان در افغانستان


سیاست دولت جدید پاکستان درقبال مهاجران تغییر خواهد کرد؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

پاکستان سفر رئیسی را نگاهی رو به جلو در روابط میان دو کشور خواند

سفر داکتران ترکی برای تداوی رایگان کودکان افغان به کابل

کشته شدن یک دستیار نزدیک به رهبر طالبان در پاکستان

برگزاری سومین دور گفتگوهای همکاری طالبان با چین

عربستان از عدم پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تاسف کرد

امروز برگزاری بزرگ‌ترین رای‌‌گیری جهان در هند آغاز شد

تلویزیون دولتی ایران: اصفهان در امنیت و آرامش به سر می برد

قدردانی رینا امیری از البانیا به خاطر حمایت از مردم افغانستان

پسکوف امریکا را به سود بردن از جنگ در اوکراین متهم کرد

نیویارک تایمز از حمله اسرائیل به ایران خبر داد، ایران این خبر را رد کرد

شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان و گزارش رسانه های خارجی در مورد آن

امریکا عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد

حذف میلان و لیورپول از لیگ اروپا در شب صعود لورکوزن؛ آتالانتا و روم

تاکید یوناما و هند بر رسیدگی به چالش‌های موجود در افغانستان

ناتوانی اکثر شهروندان افغانستان به تامین غذا و مسکن

حذف زنان از جامعه مانع به رسمیت شناخته شدن حکومت طالبان است

شهید یا زخمی شدن یک کودک در هر 10 دقیقه در غزه

احتمال برف‌باری و بارندگی‌های شدید در ۲۹ ولایت کشور

فوتسالران افغانستان نخستین بازی شان را 3 بر 1 به ایران باختند

درخواست برای مسدود شدن شبکه اجتماعی «ایکس» در پاکستان

چین خواستار پاسخگو بودن حکومت طالبان به نگرانی جهان شد

ساخت 470 کیلومتر کانال آب توسط سازمان ملل متحد در افغانستان

مواجه بودن غزه با وخیم‌ترین فاجعه بشری

فاش شدن زمان حمله اسرائیل به ایران

ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.